Engin sonuçtan hiç memnun değil

Greenmotion Car Rental Sorun Yaşama

29 Ocak 2024 11:04

Greenmotion araç kiralamak için Kadıköy şubesine gittim ve 2 günlük araç kiralayacaktım. İlk defa Yolcu360 üzerinden kiralamam bu arada. Her şey tamamlandı ancak benden önceki müşterinin kredi kartına bloke koymuşlar, tam 2 defa. E-posta yolu ile depozito ücreti alıyorlar. Adam bankayı aradı ancak o blokeyi hala kaldıramadı. Ben de kredi kartımı depozito için vermiştim ve benim kredi kartım da aynı duruma düştü. Kredi kartından ücret alamadıkları için araç kiralayamadım. Tüm planım altüst oldu. Benim aracım Opel Corsa 1.2 idi. Kampanyalı aldığım için mi, bilmiyorum ama Clio 0.9 motorlu bir araç teklif ettiler. Bu araç ile diğer araç aynı değil ve her şeyi kabul etmeme rağmen bu sefer de ek ücret talep ettiler. Kaza gibi durumlar için ekstra ücret talep edilmesini doğru bulmuyorum. En kısa zamanda dönüş yapılmasını rica ediyorum.

29 Ocak 2024 12:05 (Şikayetten 1 saat sonra)
29 Ocak 2024 16:07

Değerli e****, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, tarafınıza yazılı ve sözlü olarak geri dönüş sağlandığını iletmek isteriz. Talep, görüş ve şikayetleriniz ile ilgili, bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Green Motion Türkiye Müşteri İlişkileri

Emir sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 14:18

09 Nisan 2024 03:22

29 Ocak 2024 09:45
Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 18:28
Green Motion Kiralama Firmasının Haksız Yere Kestiği Hasar Ücretleri