Elze sonuçtan hiç memnun değil

Greenmotion Car Rental HGS Borcu Ve İletişim Sorunlarıyla Karşılaştık!

21 Eylül 2024 12:40

Greenmotion Metal Oto Ticaret a. Ş. Beylikdüzü Şubesinden yaklaşık 2 yıldır kurumsal olarak araç kiralaması yapmaktayız. Geçtiğimiz günlerde tarafımıza ulaşarak Mart-Nisan aylarına ait 1750 TL civarında HGS borcumuzun olduğu bildirildi. Kredi kartımızdan çekemediklerini, işlem kısıtımızı kaldırmamızı talep ettiler. Son zamanlarda olan dolandırıcılık olayları nedeniyle kredi kartlarımıza işlem kısıtı getirmiştik Eylül ayında. Konu ile ilgili belge, tarih ve güzergah bilgisi talep ettik, merkezden isteyip tarafımıza dönüş yapacaklarını ilettiler. Aradan 3-5 gün geçti ve dönüş olmadı tarafımıza, biz iletişime geçtik tekrar bilgi ve belge için, bu sefer de ukala bir tavır ile "Siz öğrenebilirsiniz, hangi köprülerden geçtiğinizi biliyor olmanız gerekiyor." şeklinde dönüş yapıldı.
Bu kadar bir HGS borcumuzun olmadığını, borç hakkında güzergah, tarih bilgileri istememize rağmen herhangi resmi bir belge tarafımıza iletilmedi.

Olayı irdelediğimizde tarafımıza borcumuzun 800 TL civarına indirildiği ve bu tutarı ödememiz gerektiği söylendi. Bu kez de neye göre bu tutara indi? 1750 TL'ye ne oldu? Kartımızda işlem kısıtı olmasaydı şu an ödenmişti 1750 TL? Bu sorulara cevap vermediler. Yetkili birinin tarafımıza ulaşmasını talep ettik, cevap bile vermediler. Olayı yazılı olarak merkeze ilettik, telefon ile ilettik gene dönüş olmadı. Bugün de utanmadan direkt fatura kesip göndermişler tarafımıza. Aklımıza şu sorular kaldı; 2 senedir işlem kısıtı olmayan kartımızdan da bu şekilde haksız tutarlar kesildi mi? Nasıl bir yapıya sahip bir şirket ki personelinden yöneticilerine bu olayı izah edemedi? Aramadılar bile? Tutara takılı kalmadığımızı, konunun ne kadar suistimale açık olduğunu dile getirsek de kimse ilgilenmedi, durumu telafi edecek bir şey yapmadı.

21 Eylül 2024 12:44 (Şikayetten 4 dakika sonra)
21 Eylül 2024 13:13

Konu ve Bilgilerimiz daha önce de size ulaştırılmıştı, tekrar iletildi.

22 Eylül 2024 18:01

Bugün Firmaya gittim, özür dileyeceklerine bizim firmamız ile çalışamayacaklarını söylediler. Gerçekten vasat bir durum. Dün mail atıyor Merkez, bir mail geliyor 800 TL borcunuz, arkasından farklı biri mail atıyor 1750 TL borcunuz. Kimsenin kimseden haberi yok. Greenmotion Pişmanlıktır hiçbir şekilde olur vermiyorum. Kurumsallıktan uzak, Müşteri memnuniyetini umursamayan, Fazla Fazla ödeme çekmeye çalışan bir Firma.

04 Ekim 2024 14:45

Bugün öğrendiğim Kadarı ile bir de İmzamı Taklit ederek Depositive formu doldurmuşlar. Nasıl Bir Firmasınız anlamış değilim. Dalga peşindeler sürekli.

05 Kasım 2024 14:11

Ramazan