Ali sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 14:48

4/3/2024 tarihinde üç günlüğüne Muğla Ortaca'da Metal Oto'ya bağlı Green Motion şirketinden Fiat Egea marka bir araç kiraladım. Aracı 6/3/2024 tarihinde teslim ederken, sağ marşpiyelin orta alt kısmında bir hasar olduğunu belirttiler. Yaklaşık 5-7 cm uzunluğunda bir çizik bulunmaktaydı. Ancak herhangi bir yere çarpmış veya sürtmüş olmadığımı belirtmek isterim. Bu küçük çizik için 8/3/2024 tarihinde e-posta adresime 4.800 TL tutarında bir e-fatura gönderildi ve beş gün içinde ödememi talep ettiler. Normal şartlarda maksimum 1.000-1.500 TL tutarında olması gereken bir çizik için, kurumsal bir görünüm altında müşterilerinden haksız kazanç sağlamaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bu firmayı şikayet ediyor ve göndereceğim resimdeki hasar miktarını sizlerin takdirine bırakıyorum.

09 Mart 2024 15:31 (Şikayetten 43 dakika sonra)
11 Mart 2024 13:29

Değerli a**, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, tarafınıza yazılı ve sözlü olarak geri dönüş sağlandığını iletmek isteriz. Talep, görüş ve şikayetleriniz ile ilgili, bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Green Motion Türkiye Müşteri İlişkileri

11 Mart 2024 17:49
Greenmotion Car Rental Haksız Kazanç Peşindeler

Sayın firma yetkilileri, İnternette gördüğüm kadarıyla benim gibi birçok insanı mağdur edip haksız kazanç elde etmişsiniz Geçmişteki şikayetlerden gördüğüm kadarıyla sonuç çıkmayacak şekilde çözümden uzak aynı matbu cevapları veriyorsunuz Tarafıma verdiğiniz çözümden uzak matbu cevaptan da anladığım bu sizin çalışma şekliniz. Müşteriye araç kiralamadan daha ziyade extra haksız kazanç peşinde koşmak çalışma prensibiniz olmuş Fiat Egea marka bir otomobilde sağ marşpiyeldeki 5 cm çizik için İstanbul'da 3 değişik yerde verilen fiyatlar 1000-1500TL bandında iken sizin istediğiniz 4800TL fiyat neyin fiyatıdır? Green motion firmasından araç kiralamayı düşünen insanların internetten şikayet geçmişine bakmalarını, araç kiralama ücretinin 3-5 katından fazla bindirilmiş extra ücretler ödeyebileceklerini unutmamalarını tavsiye ederim

12 Mart 2024 23:20

Sayın firma yetkilisi, 4/3/2024 de kredi kartıma konulan bloke ve çekim 2.297 TL dışında bugün 12/3/2024 'de rızam olmadan 2.845TL daha çekim yaptınız Bununla ilgili yasal yollara başvurmaktan başka bir alternatif bırakmadınız Araç kiralarken sadece uygulamalarda daha ekonomik olarak tercih ettiğimiz firmaların aradaki farkı bu şekilde fazlasıyla çıkardıklarını unutmamak gerekiyor

Özcan sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 14:50

23 Ekim 2024 17:20
Green Motion'dan 7.5 TL'lik Haksız Borç Talebi
Betül sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 22:51
Beklenmedik Ücret Kesintisi ve İletişim Eksikliği
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 23:51

21 Mart 2024 09:37