Enes sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 17:24

03.08.2024 tarihinde green motion İstanbul Havalimanı şubesinden araç kiraladım. Aracın koltuklarının lekeli olduğunu bununla alakalı sonrasında hiçbir suçlamayı kabul etmeyeceğimi belirttiğim halde kiralama görevlisi B****** K******* isimli şahıs abi sıkıntı olmaz zaten fotoğraflarda gözüküyor diyerek bizi oyaladı. Fotoğrafları görmek istediğimizde mail ile iletileceğini söyledi. Kiralama gerçekleştikten sonra mail geldi. Fotoğraflarda lekeli koltukların bür kısmı çekilmiş kalanı çekilmemiş. Araç tesliminde bu lekelerin benden kaynaklandığı iddiasında bulunuyorlar 3600 TL temizlik faturası çıkartılmış 5 gün süre verilmiş ceza uygulanmaması için. İtiraz ettiğimde kamera kayıtlarının inceleneceği eski teslim fotoğraflarına tekrar bakılacağı tarafıma bilgi verileceği söylendi. Müşteri temsilcisi tarafından ama ertesi gün aradığımda hiçbir işlemin yapılmadığını şubeyi aramam gerektiği söyleniyor. Kısacası müşteri temsilcisi şubeye şube müşteri temsilcisine atıyor oyalıyorlar. Yüzleşme talebim var eski kayıt ve fotoğrafları benimde görme talebim reddediliyor. Araç ayrıca dışında kirli bir şekilde teslim edildi. Motor kaputu sürekli sallanıyordu bakımsızdı motor yağı simsiyahtı anahtar pili zayıf uyarısı veriyordu. Bu şekilde teslim edildi bir sıkıntı okursa yol yardımı arayın dendi. Bana temizlik için fatura lazım dilen tutara itiraz ediyorum. Elimde fotoğraf ve video kaydı mevcuttur. Haksız yere kesilen faturanın iptalini talep ediyorum.

15 Ağustos 2024 14:17 (Şikayetten 20 saat sonra)
16 Ağustos 2024 13:51

Seyit
18 Kasım 2024 13:57
Kirli Araç Ve Haksız Ücret Kesintisi
Kirli Araç Ve Haksız Ücret Kesintisi

Ali
13 Kasım 2024 10:18
Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Green Motion Araç Kiralamada Haksız Kesinti Ve Yanıltıcı Ücretlendirme

Alparslan
06 Mart 11:27
Green Motion Araç Kiralamada Haksız Kesinti Ve Yanıltıcı Ücretlendirme

Aysel
18 Şubat 2024 14:19
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
14 Mayıs 2024 15:36