Celil sonuçtan çok memnun

Torkam AVM Greensalads

17 Ocak 2024 23:01
Celil'in Teşekkür Mesajı
“Zeynep hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum”

Torkam AVM içerisinde bulunan Green Salads a işim gereği saat aksam 9,15 civarı gibi gidiyorum 4 kez gittiğim oldu. Fakat şöyle bir sorun var her gittiğimde yemeği bekliyorum geliyor ardından bir saniye geçmeden afiyet olsun kapatıyoruz hesabı öder misiniz! Ellerinde pos cihazı tepesinde bekliyorlar insanin. Yahu daha bismillah yemeği yemedim başlamadım besmelemi çekmedim kapatıyoruz hesabi ödeyin! Aynı şey 3. Kez başıma geldiği için buraya yazma gereği duyuyorum. Yaptığınız şey çok saygısızca ve haliyle iştahım kalmadı dokunmadan yemeğe hesabi ödedim masadan kalktım. Oradaki sağ olsun restoran şefi sizi tanıyorum neden böyle oldu falan dedim konu bundan ibaret 3 kez aynı şeyle karşılaşıyorum paket yapıp yemeği elime tutuşturmakla yetindi. 9 civarı gibi giderseniz bu muamele ile karşılaşmanız söz konusu. Ha bir de ardımdan çıkarken güldüler. Bir daha asla tercih etmem yaşadıklarım bundan ibaret. Lütfen konuyla ilgili aksiyon alırsanız memnun oluruz greensalads firmasına yakışmıyor.

18 Ocak 2024 11:34 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli misafirimiz Celil Bey' e geri bildiriminden dolayı teşekkür ederiz. Kendisi ile iletişim kurularak detaylar öğrenilmiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Ziyaretlerinizin devamını dileriz. Saygılarımızla

Celil
Celil
18 Ocak 2024 15:05

Zeynep hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Yoğunluktan Hizmet Veremeyen Şube Ve Saygısız Personel

01 Nisan 2025 19:30
Yoğunluktan Hizmet Veremeyen Şube Ve Saygısız Personel

01 Ağustos 2023 00:39

31 Temmuz 2023 23:37

31 Aralık 2024 19:34

Mersin Forum Green Salads Başkasının Soğuk Yemeğini Getiriyor.

26 Aralık 2023 15:57