Erkan sonuçtan çok memnun

Gree Klima Eksik Filtre Problemi

Gree Klima Eksik Filtre Problemi
07 Ağustos 2024 22:32

Sıfır olarak satın aldığım 18000 BTU gree marka klimanın filtresini temizlemek için açtığımda 2 filtreden 1 tanesinin içinde filtre olmadığını fark ettim. Koskoca firmaya bu durumu asla yakıştıramadım. Bu durumun yetkili firma tarafından tedarik edilmesini talep ediyorum

08 Ağustos 2024 09:11 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

21 Ağustos 2024 11:16

Yaklaşık 15 gün oldu yedek parça göndereceğiz denildi ama gelen giden yok

21 Ağustos 2024 11:16

15 gün oldu yedek parçayı tarafınıza göndereceğiz dediler ama gelen giden yok

21 Ağustos 2024 20:20

Buraya yazar yazmaz tekrar dönüş yaptılar ve sorunum çözüldü. Teşekkür ederim

Yeni Alınan Klimada Eksik Filtre Şoku

14 Temmuz 2025 02:19
Oguz sonuçtan çok memnun

GREE Klima Gree Sıfır Klimanın Filtreleri Yok!

22 Temmuz 2024 19:10
"Gree klima operasyon yetkililerine teşekkürler. Sevim Hanim çok hızlı bir dönüş sağlayıp hemen çözüme ulaştırdı. Beklentimin çok üstünde bir ilgi ile karşılaştım. Bundan sonra gree klimayı çevreme onerecegim. Teşekkürler"
GREE Klima Gree Sıfır Klimanın Filtreleri Yok!
Dudu sonuçtan çok memnun

11 Haziran 2024 23:33
"Hemen arandım sorunum en kısa sürede çözüldü çok teşekkür ederim müşteri hizmetlerine. 🥰"
Kaan sonuçtan çok memnun

GREE Klima Klima Montajı Esnasında Vakumlama Yapılmadı

17 Ağustos 2024 11:40
"Toplanın anlatıyorum 😃 öncelikle gree müşteri hizmetleri irtibata geçip servisi şikayet üzerine eve gönderdiler Gree servis elemanları dış ünitedeki gazı önce boşaltıp sonra vakup yaparak tekrardan gaz bastılar. Yeni almış olduğum 9 BTU gree klimamı da aynı şekilde vakum yaparak montaj işlemini bitirdiler. Gree markası işini öyle özenli yapıyor ki artık montaj sırasında vakum fotoğraflarını sisteme yükleyip öyle onay almaları gerekiyormuş. 18 BTU luk gree klimamda ıslık gibi ses hala var ama soğutmasından yana herhangi bir sıkıntı yok. Teşekkürler..."
TrustBuy Güven Skoru