Metin sonucu yetersiz buldu

09 Şubat 2024 15:35

Termal tesisimiz ne yazık ki eski günlerinin çok gerisinde kalmış durumda. Birinci odamızı yıllar sonra ikinci kez kullanma fırsatı bulduk. Çekyatların durumu iyi değil, banyo kapısının kilidini kendimiz tamir ettirmek zorunda kaldık. Dolap kapısı düzgün kapanmıyor ve tepsinin olmaması da ayrı bir eksiklik. Perdelerin temizlenip temizlenmediği konusunda şüphelerim var. Termal havuzun hijyen koşulları da maalesef yetersiz; yaralı ve cilt problemleri olan kişilerin hamama alınması ve bazı misafirlerin kıyafetle havuza girmesi gibi durumlar mevcut. Bu durum, cilt problemlerine yol açabiliyor ve ne yazık ki ben de cilt kaşıntısı yaşamaya başladım. Hijyen konusunda ciddi endişelerim var. Ayrıca, buhar odasının temizliği konusunda da sorunlar yaşandığına dair duyumlar aldım. Tesisin bazı olanakları ise yalnızca belirli misafirler için sağlanıyor gibi görünüyor; örneğin şampuan ve havlu gibi. Bizim ödediğimiz ücret karşılığında bu tür temel ihtiyaçların karşılanmaması hayal kırıklığı yaratıyor. Tesisin dışarıdan gelen misafirlerin kontrolsüz girişine izin vermesi ve havuz bölgesinde şapka kullanımının zorunlu kılınmaması gibi konular da gözden kaçmamalı. Müzikli odanın ilk yılki cazibesini yitirmesi ve elektrik tasarrufu adı altında yapılan değişiklikler, tesisin kalitesini olumsuz etkiliyor. Günlük alınan yüksek elektrik ücretleri ve tesisin kapasitesini aşan yapılaşma da dikkat edilmesi gereken diğer hususlar arasında yer alıyor.

28 Kasım 2023 12:33

04 Şubat 2024 18:54
Asay sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 22:09
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2024 23:49