Ethem sonuçtan çok memnun

Gp Kompozit Siparişlerin Teslimatı Ve Stok Problemleri

Gp Kompozit Siparişlerin Teslimatı Ve Stok Problemleri
23 Ağustos 2024 16:06

GP Kompozit firması 10 gündür siparişlerim hazır değil ve halen kargoya verilmedi. Daha önce de yine koruma demiri siparişi verdim, 2 hafta sürdü. Elinde neden stoklu ürün bulundurmadığını anlamış değilim. Sonuçta kişiye özel ürün istememişim, adımı üzerine yazın dememişim. Neden stok bulundurmayıp insanları böyle haftalarca süründürüyorsunuz? Yoksa ürünü siparişten kaldırın veya belirtin, ona göre sipariş verelim. İşimize gelmezse almayız, başka yerden temin ederiz. Paramızla neden biz rezil oluyoruz? Kalitenizden şüphem yok ama insanlar için zaman çok önemli, mağduriyetin acil giderilmesi gerekiyor.

23 Ağustos 2024 16:47 (Şikayetten 41 dakika sonra)
23 Ağustos 2024 16:54

2 ay beklemiyorsunuz gibi bir açıklama yok bir ürün özel üretim değilse kargolama 1 -3 iş günü arasında olur satışta olan ürün elimde mevcut en kısa sürede göndereceğim demektir. Ayrıca sitenizde gerekli açıklama sadece koruma demiri için var 2 -4hafta arası diye belirtmişsiniz. Onu da ihtiyacım olmasına rağmen belirtiğiniz teslimat süresi uzun geldiği için başka yerden kısa sürede temin ettim.

23 Ağustos 2024 17:22

Merhaba efendim sitemizde bütün ürünlerimize burada size ilettiğimiz açıklamalar mevcuttur ilgili birime numaranızı ilettik sizinle iletişime geçeceklerdir efendim anlayışınız için teşekkür ederiz

23 Ağustos 2024 17:22

Ben teşekkür ederim ilginiz alakanız için

23 Ağustos 2024 17:25

Ben teşekkür ederim ilgi alakanız için. Kolay gelsin iyi çalışmalar

24 Ağustos 2024 11:38

İlgi alakaları için gp kompozit çalışanlarına teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde sorunumu çözüme kavuşturdular. Sadece kaliteli ürünler yapmayıp aynı zamanda satış sonrası destekleride harikaymış hediyeleri için ayrıca teşekkür ederim

24 Ağustos 2024 11:42

Merhaba efendim değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz, güzel ve sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle

Burak sonuçtan memnun

17 Ekim 2024 22:48
"Bu olaydan sonraki 2 günde siparişim kargoya verildi, 2 farklı görevli çalışanda telefonumu arayıp bilgilendirme yaptı whatssaptan da kargom gösterildi."
Geciken Sipariş Ve Yetersiz Bilgilendirme

Siparişimin Bir Ay Geçmesine Rağmen Teslim Edilmemesi