Hüsne
27 Nisan 2024 21:291.913

Bebeğim doğduğundan itibaren 'Goon' Premium soft marka bebek bezi kullanıyorum. 17.03.2024'den itibaren kullanıldığımız 3 pakette de üzerinde 'kimyasal madde (belirsiz) 'nin olduğu bezlere rastladık, firmayı arayarak durumu bildirdik, ancak ürünü ya da görselleri görmeden zararsızdır diyerek yeni bez göndermeyi talep ettiler. Ancak biz çocuk sağlığına zararlı olabileceğini düşündüğümüzü ve bezi Sağlık Bakanlığına göndereceğimizi söyleyerek ısrarcı olunca, Firma yetkilisi bezi önce bize gönderin test yapalım diyerek bezi talep etti, bizde geri gönderilmesi şartıyla; 01.04.2024 tarihinde gönderdikleri kargo kodu ile kendilerine ilettik. Bize bir daha dönüş yapmadılar. Yaklaşık 1 ay sonra biz dönüş yaptık ve yetkilinin izine ayrıldığını bezi geri gönderemeyeceklerini söylediler. Konu ile ilgili de hiçbir bilgi vermediler. Konuyu Sağlık Bakanlığına ve CİMER'e taşıyacağız. Gerekirse hukuksal haklarımızı kullanacağız. Çocuk sağlığını hiçe sayan bu tutumu ve kanıtları sizlere de sunuyorum.

29 Nisan 2024 10:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, GOO.N Türkiye Ekibi

29 Nisan 2024 14:41

Sn. Hüsne K. ; Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Japonca’da “iyi yetişmek ve büyümek” anlamına gelen GOO.N için en önemli öncelik bebeklerin iyi yetişmesi ve büyümesidir. Oluşan aksaklığın bir kez daha yaşanmaması amacı ile gerekli önlemler şirketimizce alınmış olup tüm birimlerimiz ve müşterimiz bilgilendirilmiştir. GOO.N ekibi olarak satış öncesi ve sonrası müşterilerimizin taleplerinde, yanında olduğumuzu ve her zaman ulaşabileceği konusunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, GOO.N Türkiye Ekibi

Anil
28 Şubat 2025 12:231.411

Bebeğimiz için yıllardır performansını beğenerek kullandığımız bebek bezi markası Goon'un değiştirilmiş, bozulmuş, kötül...

Fatma
8 Temmuz 2023 14:401.453

"Şikayet sonrası hemen iletişime geçildi. Özellikle Tuğçe hanıma teşekkür ederim. Mağduriyet giderildi"

Goon Marka Bebek Bezinin Üstü Yapış Yapış Çıktı

Goon Bebek Bezi Pişmanlığı!

Ezgi
13 Mayıs 2024 17:001.370

"Şikayetim üzerine hızlı bir şekilde iletişime geçildi, ürün değişimi için bilgilerim alındı. Markaya ve müşteri temsilcisi Ecem hanıma çok teşekkür ediyorum."

Goon Bebek Bezlerinde Taşma Sorunu Ve Ulaşım Engelleri

Deniz
21 Şubat 2025 18:531.205

Goon marka bebek bezi ile ilgili benzer şikayetler gördükten sonra ben de yaşadığım problemi belirtmek istiyorum. 5 numa...

Goon Bebek Bezi Lekeli Paketler, Pis Bezler

Kader
Goon'un Göz Yakan Bebek Şampuanı

Goon'un Göz YakanBebek Şampuanı

Neslisah
Goon Bebek Bezi Samsun Ebebek Atakum Aldığım Goon Marka Bezin İçindeki Yapışkan Madde

Goon Bebek BeziSamsun Ebebek Atakum Aldığım Goon Marka Bezin İçindeki Yapışkan Madde

Dilan