Goon Bebek Bezi Sızdırma Şikayeti. Sürekli Sızdırıyor

27 Ekim 2023 09:452.250
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
Öncelikle bir markanın ürününün tüm sorumluluğunu alıp arkasında durması günümüz şartlarında çok değerli. Benimle iletişime geçen kişiler çok nazi, kibar ve anlayışlıydı, aynı zamanda şikayetimin ertesi gününde hemen benimle iletişime geçmelerinin de müşteri memnuniyeti açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sırf bu sebeplerden dolayı bile bu markayla devam edebilirim🥰 Teşekkür ederim ilginizden dolayı 🙏❤️

Merhabalar bebeğim 3 aylık ve ilk günden beri Goon bebek bezi kullanıyorum. 1 numara da hiç sorun yaşamadım sızdırma pişik gibi ancak 2 numaraya geçtiğimizde gün içerisinde ve gece sürekli çişi sızdırıyor yanlardan zıbını kıyafeti hep ıslanıyor. Sırf bu yüzden gece uyanmasa bile 2 saatte bir bez değiştirmek için uyandırmış oluyorum. Islak kaldığına ayrı sürekli uyandırıp altını açtığıma ayrı üzülüyorum. Dışarı çıktığımda yine aynı şey oldu ve uyumuş bende geç fark ettim 😔
ilk dönemki memnuniyetimden dolayı ebebek indiriminde bir sürü 2 numara ve 3 numara bez stok yaptım. 2numaralı seride mi bir sorun var. Hayal kırıklığına uğrattı beni maalesef

27 Ekim 2023 10:35 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Sn. Burcu M. ; Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Japonca’da “iyi yetişmek ve büyümek” anlamına gelen GOO.N için en önemli öncelik bebeklerin iyi yetişmesi ve büyümesidir. Oluşan aksaklığın bir kez daha yaşanmaması amacı ile gerekli önlemler şirketimizce alınmış olup tüm birimlerimiz ve müşterimiz bilgilendirilmiştir. GOO.N ekibi olarak satış öncesi ve sonrası müşterilerimizin taleplerinde, yanında olduğumuzu ve bize her zaman ulaşabileceği konusunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, GOO.N Türkiye Ekibi

Burcu
1 Kasım 2023 20:36

15 Kasım 2023 07:20

Evet bende de taki 5 e gecene kadar sıkıntı yoktu 5 den Ebebek kampanyasından 1+1 den stok yaptım ama her pakette de çocuğu. Her yeri sırılsıklam bez kalitesi düştü bence pişik vs asla yapmadı dokusu çok iyi oğlum 11.4 kilo 5 numarada uygun aslında gece yatmadan 150 CC nama içiyor her gün aynı ama bu son bezler mahvetti bizi

Goon Premium Soft 1 Bez

28 Ocak 2024 20:251.643

Goon Premium soft 1 numara bezi kullanmaya başladık. Bebeğim 3 günlük daha ama her bezde sızdırma sorunu yaşıyoruz. Her ...

Goon Bebek Bezi Sızdırma Şikayeti Hakkında

13 Ağustos 2024 15:141.337

"Goon yetkilileri hemen tarafımla iletişime geçtiler. İlgilendiler. Numune gönderdim ama bezde sorun olmadığını söylediler. Hediye bez gönderdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Fiyatları biraz daha makul olsa her şey çok daha güzel olacak ve Goon dan devam edilecek"

Goon Bebek Bezi Mavi Serinin Hayal Kırıklığı Ve Sızıntı Problemi

8 Kasım 2024 18:141.623

"Şikayetimi çok kısa sürede değerlendirip çözdüler ürünlerinin arkasında olmaları çok önemliydi ve bunu yerine getirdiler müşteri temsilcisi ecem hanıma da ayrıca teşekkürler etmek isterim benimle fazlasıyla ilgilendi sağ olsun"

Goon Bebek Bezi Lekeli Paketler, Pis Bezler

Kader
Goon'un Göz Yakan Bebek Şampuanı

Goon'un Göz YakanBebek Şampuanı

Neslisah
Goon Bebek Bezi Samsun Ebebek Atakum Aldığım Goon Marka Bezin İçindeki Yapışkan Madde

Goon Bebek BeziSamsun Ebebek Atakum Aldığım Goon Marka Bezin İçindeki Yapışkan Madde

Dilan

Öne ÇıkanKonular