Müge sonuçtan hiç memnun değil

Google Taraflı Yorum Yayınlıyor

19 Eylül 2024 00:58

Google yerel rehberim ve yorumlarım yine yayınlanmıyor. Bugün darp edildim ve kadına şiddetle ilgili görsel yükleyerek işletmeye yazdım fakat yayınlamıyor. Mağdur edildim ve suç unsuru, kötü hakaret içeren kelimeler yok. Yanlış mı o zaman? Google yorumları parayla mı yaptırıyor? Olumsuzları kabul etmiyor ama sahte hesaplarınki yayınlanıyor. Bu işin peşine düşeceğim.

19 Eylül 2024 00:40

Bu kisinin işletmesin de kendisi tarafından darp edildim Google yerel rehber olmama rağmen bunu yayınlamıyor isletmeye yaptığım dürüst yorumumu kadına şiddete hayır

19 Eylül 2024 01:26

Lütfen bir an önce düzeltilmesini istiyorum ve darp edildiğimin dürüst yorumu yayınlansın neden o zaman yerel rehber ünvanı verdiniz bana?

19 Eylül 2024 21:31

Hala bende gözüküyor ama oturumu kapattığım da maalesef yayınlamıyorlar

26 Eylül 2024 20:05

Hala yayınlanmıyor...

26 Eylül 2024 20:23

Daha da emin oldum sanırım dürüst yorumcuları istemiyorlar farklı isletme ve yine yayınlamıyorlar,

01 Ekim 2024 14:40

Bağdat caddesinde bulunan apartmanda ki dairemizle ilgili (pinar apartmanı) sonradan öğrendik ki profesyonel olan bu şirkete verilmiş yönetim toplu karar alınarak (Boğaziçi apartman site iş merkezi yöneticiliği ve ticaret limited şirketi) bizden habersiz yasadışı hukuka aykırı yollardan maalesef ki öz dayım intifa bizdeyken kendisi vermiş kiraya acılan davalarımız devam ederken bunu öğrendikten sonra kiracıya ulaşmak istedik fakat sorumlu kişi emrah emre bey bize ; avukatımıza geri bile dönmedi, şirketin bulunduğu ana yeri aradık bayana not bıraktık yine geri dönüş olmadı en azından davalık olduğumuz bu daire ile ilgili hala devam ederken mahkememiz insan yerine koyup olumsuz da olsa geri dönüş yapmaları lazımdı yakışmadı böyle bir firmaya önemli bir bilgide istemedik sadece bizi görüştürün bir şekil de demiştik umarım alınır apartman yönetimi başka bir firmaya verilir bunu her yere de bilgi vereceğiz işinize gelenlere cevaplama yapıyorsunuz biz hukuka aykırı bilgi istemedik sizden

01 Ekim 2024 14:41

Yayınlanmadığı için bende artık Google isletme yorumlarımı buraya ekleyeceğim...

01 Ekim 2024 14:42

Fotoğrafları görüntüleyin Boğaziçi apartman site iş merkezi yöneticiliği ve ticaret limited şirketi haritası Dışını görün Boğaziçi apartman site iş merkezi yöneticiliği ve ticaret limited şirketi

Benzer Şikayeti Var

İşletmelerin şikayet ettiği düşük puanlı olumsuz yorumları kaldırıyor Google. Bunu sorduğumda Google'da görev yapan bir moderatör kötü yorumların çıkar çatışması görüldüğünü söyledi. Dünyanın her yerinde çok sayıda insan aynı sorunu yaşıyor. 2 yıllık yerel rehber olarak ben de aynı durumu defalarca yaşadım ve yaşıyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 13:49