Good Beef Antares Şubesi Sınırsız İçecek Sorunu

13 Haziran 2023 22:11

Good beef Antares şubesinde 13.06.2023 tarihinde saat 16.00-17.00'de 2 tane avantaj 1 menüsü sipariş verdik ve menü içeriğinde sınırsız içecek vardı keza dükkanın her yerinde sınırsız içecek yazıyordu. Fakat biz iki adet kutu kola üzerine 2 tane daha alınca önce gelip fişimizi görmek istediler ardından bugün Coca-Cola ile antlaşmanın bittiğini Pepsi ile yarın anlaşılacağını söylediler ve bugünlük sadece birer içecek alınabileceğini söylediler ve kasiyerin bizi bu konuda bilgilendirdiğini söylediler. Halbuki bize hiç böyle bir bilgi gelmedi. Sonra biz her yerde sınırsız yazıyor fiş dahil deyince sanki biz para vermemişiz gibi tamam bugünlük öyle olsun deyip döndü gitti beyaz üzerine mavi çizgili gömlek giyen beyefendi. Bu şahsın konuşma tavrı ve hareketleri son derece iticiydi. Ardından kasiyere kızdı ve diğer çalışanlarla bizi eliyle göstererek hakkımızda konuştular. Eminim biz dediklerine uysak ekstra fiyat almak isteyeceklerdi fakat biz fişte kocaman sınırsız içecek yazdığı için geri adım atmadık Tekrar gideceğiz bakalım bu sefer de Pepsi ile sözleşmeleri mi bitmiş

14 Haziran 2023 10:58 (Şikayetten 12 saat sonra)

17 Mayıs 2023 19:30

Sınırsız İçecek Hakkıma Personel Müdahalesi Yaşadım

19 Eylül 2025 20:27
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2023 22:56

Ödeme Sorunu Ve Kötü Hizmet Deneyimi