Gökay Saat'in Orijinal Saatime Sahte Demesi

08 Haziran 2023 01:14

Sıfır ve ikinci el saat alan satan Ankara'daki gökay saat işletmesinin iş bilirliğinin olmadığını ve saatlerinize bedel verirken aslen markaların genel ve özel özelliklerini dahi bilmeden biliyormuş gibi davrandıklarını bu yazdıklarımı okuyanların bilgisi olmalarını istediğim için kaydı oluşturuyorum. Firmanın sahibi olduğunu söyleyen kişi İsviçre'den 2021 yılında aldığım tag heuer acuaracer saatime fiyat almak için başvurduğumda 'bu saat sahte, bu işleri Armada ve YDS saat yapıyor, bu saat de onların yaptıklarından' dedi. Kendisine saatin İsviçre'den alındığını defaatle söylememe rağmen asla kabul etmedi.

Saatin evraklarını var mı diye sorup evrakları gösterince de 'bunların hiçbir önemi anlamı yok' dedi. Saatin bezelinde çizik olduğunu ve saatin bezelinin 'seramik' olması gerektiğini, seramik bezelin de çizilemeyeceğini söyledi. Tag heuer resmi sitesinden oluşturduğum kayıt sonrası aldığım yanıt, 'saatimin bezelinin titanyum olduğu ve çizilmelere dayanıklı ancak çizilemez olmadığı' oldu. Ayrıca bunların bir anlamı yok dediği evraklarımdan ve tag heur firmasının her bir saatine özel olarak kullandığı 'ayrı ve o saate özgü' olan kodu girdiğimde saatimin 4 Nisan 2021 yılında satın alındığına kadar detayları resmi sitesince onaylandı. Daha saatin bezel, makine, cam, bilezik ayrıntı, kod ve özelliklerini bilmeden bilirkişi edasıyla ve karşı tarafı aşağılayıcı tavırları ile sahibi olduğunu iddia ettiği gökay saatin güvenilmezliğini birebir yaşadım.

Firma sahibi belki de hayatında gerçek bir tag heuer görmediği için orijinal saate direkt ve kendinden emin 'sahte' diyebiliyorsa sahteye de orijinal diyebileceğine inanıyorum.

Berk

Saatin makinesini resmini yükledim saatten anlayan arkadaşlar lütfen yorum yaparsa sevinir. Bu gibi insanların nas Küçük ins oldu belki yüz kızarır

Berk

Saatiniz sahte olduğunu adınız gibi biliyorsunuz tahta kaleden 100 dolara aldığınız saati bir de piyasadan bulduğunu kitapçığın arkasına kase bastırıp yok sertifikası var yok İsviçre'den aldım gibi bin türlü tiyatro yazacak kadar akil İnsanları kan ne kadar kolay değil birden bilmiyor gibi ya nasıl ya bilmem gibi salağa yatıyor. Yazık bir de haklı çıkma bahanesiyle firmamızın ismi lekelemeye çalışıyorsunuz. Saatini makine ve saat resmi dur elimizde hiç merak etmeyin isteyen arkadaşlara gönder bilirim bu arkadaşın nasıl bir insan olduğu arkadaşını kandır çalıştığını

Gökay Saat'in Orijinal Saatime Sahte Demesi

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 13:14
Saatte Bitmeyen Sorunlar Ve Sahte Ürün Şüphesi
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2023 10:39
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Elif Saat (İstanbul)  Saatimi Geri Alamıyorum, Bilgi Verilmiyor!

22 Ağustos 2025 16:34