Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Goethe Institut Sürpriz Aile Birleşimi Sınav Ücreti!

18 Ocak 2024 01:08

Bu kurumda aile birleşimi için olması gerektiği gibi iki kur ders satın aldık. Birinci kursu bitiriyorsunuz, sonra size ikinci kursu satıyorlar; buraya kadar tamam. Başta kayıt yaparken fiyatlar yüksek gelse de, yazılıyor ve isteğe bağlı başvuru kaydı yapıyorsunuz. Ancak sınav tarihi geldiğinde, ortalama iki buçuk saat sürecek olan bir sınav için 5.400 TL talep ettiler ve bunun bilgisi kendi sayfalarında yazmıyor; böyle bir bilgi yok. Neredeyse tek kur fiyatını talep ediyorlar; bir aylık ders parası bu, akıl alır gibi değil. Tek bir sınav için yarım gün bile değil. Hem öfkeli hem de şaşkınım. Sınava Goethe'de girmekten başka şansımız olmadığı için ve bunun bilincinde oldukları için mi bu düzen, bilemiyorum. Ancak biz parayı yatırdık, umarım buna yeni bir düzenleme gelir.

22 Ocak 2024 12:13 (Şikayetten 4 gün sonra)

Şikayetinizi pruefungen-Ankara@goethe. De adresine gönderebilirsiniz. Teşekkür ederiz.

28 Ocak 2024 12:39

Ankara'ya gönderecek bir mesajım yok kurumunuz bu şikayetleri tespit edemiyor ve görmüyorsa bu onların ayıbı kurumunuz da çok değerli hocalar da var bunları kayırıyorum ve genel konuşuyorum siz sınavdan kalan sınıfların tespitini elbette yapıp anlıyorsunuzdur hızlandırılmış aile birleşimi kursunun hakkını veren fakat yaş ortalaması yüksek emekli olması gereken yaşta eğitim vermeye devam eden hocalarınız da var sınav odaklı temel seviye kurs eğitimi verip günlerce size gelip giden yıpranan öğrencilerin kaderiyle oynanıyor ve bu kimsenin umurumda değil ayrıca insanlar sizin kurumunuzda eğitim alıyorken ekstra 5400 TL sınav ücreti almanız hiç adil değil öğrencilere yeni kitap aldırıp hocalarınız eski kitapla ders veriyorken ikinci kur için tekrar yeni kitap aldırıp kitabın ağzını açtırmadan ders işlemeye devam eden bir anlayışa sahipsiniz sizi CİMER'e ve konsolosluğa gerekli kurumlara şikayet edeceğimi bilmenizi isterim size de iyi günler.

Tuğçe
Tuğçe

Sınava girdiniz mi?

Ferhat

Evet malum o kadar çile çekildi sınavada doğal olarak girildi.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 00:33

British Town Konya Zaman ve Para Kaybı