Gocmenvizesi.com Vize İşlemlerinde Yaşanan Büyük Sorunlar

Gocmenvizesi.com Vize İşlemlerinde Yaşanan Büyük Sorunlar
19 Ağustos 2024 18:04

Böyle bir hizmet şirketi olamaz. İş arkadaşımız için vize alacağız. Bu şirket ile anlaştık. Bu şirket bize hazırlamamız gereken evrakların olduğu bir dosya attı. Zar zor hazırladık. Sürekli eksik bir şeyler çıktı, neyse dedik bir şekilde vizeyi alalım da randevuya gittik. Oradaki hanımefendi, bize verdikleri belgenin eski kullandıkları belge olduğunu, güncellenmesi gerektiğini, ticaret sicil gazetesinde QR kod olması gerektiğini söyledi (tabii ki şirketin attığı belgede bu bilgi de yok, onlar yazmış geçmiş). Onu da kabul etmedi. İlçeden sürekli Antalya'ya git gel, git gel. Notere, şirkete verdiğin parayı saymıyorum zaten. İlk randevu alınacağında turistik hazırlamışlar. Sonradan bu durum ortaya çıktı, sıkıntı olmaz değil mi dedim, yok yok asla dediler. Bir sürü ticari belge hazırlattılar, tabii ki de randevudaki kadın hiçbirine bakmadı bile, ters ters konuşuyor. Kaç kişiyi arıyorum, adam akıllı biri de çıkıp demedi ki şu şu belgeyi hazırla. Asla memnun kalmadım. Paramızla rezil olduk.

20 Ağustos 2024 12:06 (Şikayetten 18 saat sonra)

İlgili kontrollerin sağlanması ve gerekli aksiyonların alınabilmesi adına iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz.

Nisa
Nisa
21 Ağustos 2024 09:26

Yandı yandı sizin şirketiniz yüzünden sıramız evraklar QR kodlu olmalı diyorlar oda kayıt bilgisi istiyorlar hiç biri sizin bize hazırlamamız gereken evraklarda yazmıyor boşuna para ödedik size vakit kaybettik vize işimiz olacaksa da sizin yüzünüzden olmadı

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Tvs Global Turizm Vize Başvuru Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları

08 Mayıs 2025 14:18
Şimal sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Garantisi Verip Süreci Yönetemeyen Şirket Mağduriyeti

25 Haziran 2025 14:04