Miyase sonuçtan hiç memnun değil

GMD Yatırım God Şirket Sahte

GMD Yatırım God Şirket Sahte
17 Mayıs 2024 00:29

God yatırım paramı çekemiyorum. Kişiler beni engellemiş ulaşamadım. Şebeke bunlar para çekme işlemi hala onaylanmadı ciddi mağduriyet yaşattılar intihar etme noktasına geldim. Sebebi bu şirket c. Sö. Ve a. Birlikte engellemişler. Çok mağdur ettiler …

17 Mayıs 2024 22:35

Gmd yatırım global borsa adı altında para iadesi yapılmayan bir uygulamadır. Telegram üzerinden ismi açıklanmayan bir kişinin yönlendirmesi ile açılan gmd yatırım adı altında bir kez işlem yaptırıp kar elde etmenizi sağlıyorlar. Ve sonrasında adı geçen kişi telegram grubundan sizi engelliyor. Hesap açılırken farklı firma ve IBAN isimleriyle para aktarımı yapılıyor. Gmd hesap açılışı ile kullanılan kimlik bilgilerimin herhangi bir yerde kullanılmasından ismi açıklanmayan kişi sorumludur. Tüm iadenin yapılmaması ve hesabımın kapatılmaması durumunda tüm belgelerle Türkiye sermaye piyasaları birliğine (tspb) ve savcılığa şikayetçi olacağımı bildiririm.

Sedat
Sedat
Benzer Şikayeti Var

Merhaba Gmd yatırım global borsa adı bende mağdur edildim bir gelişme oldu mu

Hayır sadece bunlar 2 kardeşler öğrendiğim bu henüz

Nagihan
Nagihan
Benzer Şikayeti Var

Maalesef hiçbir gelişme yok kimseye ulaşılmıyor siteye de giriş yapamıyorum bu tarz durumlarda pek sonuç alınamıyor araştırmalarıma göre Rabbim yanlarına bırakmasın inşallah.

Levent sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 13:19
Finans Yatırımda Muhatap Bulamıyoruz.
Dilber sonuçtan memnun

28 Ağustos 2024 17:03
"Turkiye finans yatirim Gmail com sizlere gerçekten minnettarım daha öncesinde kendini danışman olarak tanıtan sahte kimlikteki kişilere para gönderdim yatırım vaadi adı altında Allah'a çok şükür olsun paramı onlardan kurtardınız ne diyeceğimi bilemiyorum çok teşekkür ederim."
Finans Yatırım Temsilcisine Ulaşamama Ve Para Çekme Sorunu
Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 15:12
Finans Yatırım Çekim Talebim Gönderilmiyor