27 Aralık 2023 20:59

Hepsiburada aracılığıyla Esr Global Elektronik Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nden bir Apple TV (4th Generation) 32GB ürün satın aldım. Firma, fiyatının uygun olduğunu düşündüğü için ürünü kargoya zamanında vermedi ve ürünün iptal edilmesini bekledi. Hepsiburada ile iletişime geçtim ve müşteri hizmetleri ile defalarca görüştüm, firmaya ulaşmaya çalıştım. Firma, beklemek zorunda kaldığım için sonunda ürünü göndermek zorunda kaldı. Ancak kargoya gelen ürün, maalesef aldığım ürün değil, bir iPad kılıfıydı. Esr Global Elektronik adlı firmanın amacı, karışıklığı fark edip ürünü iade ettirerek ücret iadesi yapmaktı. Sonuç olarak Hepsiburada konuyla ilgilenmedi ve yanlış gönderilen ürünü iade etmek zorunda kaldım. Bu tür ticaretlerde maalesef bazı firmalar kurumsal gibi görünse de beklenen düzeyde profesyonellik göstermeyebilir. Müşteri memnuniyeti yerine kendi kazançlarını ön planda tutabilirler. Bu durum, müşterilerin güvenini sarsmakta ve mağduriyet yaratmaktadır.

12 Ekim 2024 16:46
Faruk sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 20:11
"Firma kargoyu gecikmeli gönderse de gelen üründen çok memnunum. Bundan sonra aksaklık olmayacağını düşünüyorum. Teşekkürler."
Selman sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 22:42

Emre