Mustafa sonucu yetersiz buldu

01 Ekim 2024 14:56

Global Trade adlı forex şirketimsi bir şey, neyse artık, internetten gördük. Daldık, Immediate Diamox 2.0 diye bir site aracılığı ile kaydoldum. En son para ödendikten sonra Global Trade diye bir şirket çıktı karşıma (bu adıma kadar aracı şirket yok çünkü araştırırsanız girmezsiniz). 400 dolar başlangıç ücreti ile giriş yaptım, 14 gün içinde paramı geri alabileceğim söylendi (cayma bedeli olarak). Telefonu kapattık ve şirketi araştırdım, bir sürü şikayet ve mağdur olan var. Hiçbir işlem yapmadım. 30.09.2024 akşamı giriş yaptım, 1.10.2024 sabahı beni çıkartın, ben istemiyorum dedim.

Çıkmamam için bir sürü bahaneler üretildi. İşlem yapmam için birçok dil döktüler, hiçbir işlem yapmadım. Yapmam da. 400 dolarımı iade edin dedim, şu an hesabımdan parayı da çekmişler, hesabıma gelen giden yok. Muhatabı sosyal medya aracılığı ile sağlıyorsunuz. Sizi arıyorlar, geri arayamıyorsunuz. Görselleri ekledim. Parayı çektiler ama herhangi bir dönüş vs. Yok, nereye gitti belli değil. Acil paramı geri iade edin.

Bankama da başvuru başlattım, gerekirse savcılığa da. Hiçbir işlem yapmadığım halde ücrete el konuldu olarak dilekçe ile başvuru başlatacağım.
Https:/ /immediatediamox. App/TR/ üye için giriş yaptığım site burası
http://web.aglobaltrade.co burada daha sonra üyelik gerçekleştirdikleri Global Trade hesabı.

03 Ekim 2024 14:31

Geri yatırdılar teşekkürler diler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim buradaki yorumlar düzelir güven kazanır vs belki tekrar bakarız.

Yorumlar (8)

İyi ki çabuk uyanmissin.

Şükrü

Para gitti yani bizim bunları şikayet falan etsek nasıl olacak

Bulent

Nereye şikayet edeceksin her şeyleri sahte.

Şükrü

Nasıl yapacağız peki abi şimdi

Şükrü

Aglobal Trader şirketine yatırım yaptım hesabımda 30 bin dolar var ve dünden beri hesaba giremiyorum danışman cevap vermiyor sabahtan beri mail atıyorum dönüş olmadı cevap alamıyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Bulent

Danışman dediğiniz adamların ismi telefonları hepsi sahte yakında hesabini kapatıp yok olurlar bana oldu çünkü haberim yokken benim adıma işlem açıp zarara soktular ve danışman telegram adresini silip kaçtı.

Ahmet
Ahmet

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum hesapta para var gözüküyor ama müşteri alanına girişi engellemişler. Ayrıca danışmanda cevap vermiyor. Nasıl geri alırım bilmiyorum

Hocam işte bende bunları görünce hiçbir işlem yapmadan iade istedim 1 hafta civarı oyaladılar geri yattı para başka bir şey yapmadım eğer işlem yapsaydım yorumları gördüm yapmadım alamayabilirdim.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Global Trade Yanıltıldım Mağdur Oldum!

18 Ocak 2025 23:24
Ali sonucu yetersiz buldu

14 Mayıs 2025 14:23
Yatırım Vaadiyle Büyük Kayıp Ve Hayal Kırıklığı
Meral sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 14:59