Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Girne Amerikan Üniversitesinden Evrak Alamıyorum.

19 Eylül 2024 11:11

Oğlum Girne Amerikan Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinde öğrenim görmekte iken yatay geçiş ile bir başka üniversiteye kabul edilmiştir. Ancak Girne Amerikan Üniversitesinde 2000 TL. Ücret ödeyerek aldığımız Yatay geçiş evrakı içindeki Hazırlık Belgesine Başarı ile tamamlamıştır ibrası bulunmadığından eksik hazırlanmış olup, tekrar hazırlık okuması gerektiğinden 1 yıl zaman kaybına neden olacaktır. Bununla ilgili Girne Amerikan Üniversitesi tarafından eksik hazırlanan Hazırlık Bitirme Belgesini yaklaşık 1.5 aydır almaya çalışıyoruz ancak ne öğrenci işleri ne de hazırlık okulunda muhatap bulamıyoruz. Yüzlerce maillerimize "imza için yetkili olmadığından evrakınız hazırlanamamıştır." diye cevap geldi. Okula gittiğimizde ise yine belgeyi hazırlayabileceklerini ancak imza için yetkili olmadığını 17 Eylül de hazırlayabileceklerini söylediler. Ancak hala belgemizi alamadık. Tüm Üniversitelerde kayıt hazırlık sınavları vs. İşlemleri devam ederken bu zamanda okulda yetkili olmaması garip ve inandırıcı değil. Böyle ciddiyetsiz disiplinsiz bir olayla hayatımda karşılaşmadım. Koskoca okulda muhatap bulamıyoruz. Gaü tarafından Eksik hazırlanan evrak yüzünden 1 yıl kaybetmemiz durumunda hukuki yollara başvuracağım.

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Girne Amerikan Üniversitesi Resmi Yazılara Cevap Vermiyor

30 Eylül 2024 16:43
Girne Amerikan Üniversitesi Resmi Yazılara Cevap Vermiyor
Emircan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 16:59
Girne Amerikan Üniversitesi Yatay Geçiş Belgesi
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Üniversitenin Belgeleri Zamanında Göndermemesi Nedeniyle Yatay Geçiş Mağduriyeti

15 Ağustos 2025 20:10