Metin sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 10:31

09/09/2024 Pazartesi akşamı 20.45'te İstanbul'a gelmek için bilet satın aldım ve otobüs 20 dakika gecikmeli hareket etti. Otobüs hareket halindeyken içinde lağım kokusu gibi çok kötü bir koku vardı. Ordu'daki otogardan yolcu alırken şoföre sordum, otobüsün içindeki bu koku nedir dedim. Şoför de akünün çatlak olduğunu, ondan böyle pis kokunun olduğunu söyledi. Ben de bu kokuyla İstanbul'a kadar yolculuk edilir mi diye sordum. Giresun'da akünün 12 bin lira olduğunu, aynı akünün İstanbul'da 7 bin lira olduğunu söyledi. Ondan değiştirmedik dedi ve Tosya dinlenme tesisine akü gelecek, orada değişecek dedi. Bu otobüsle yolculuk etmek istemiyorsan inebilirsin dedi, sert bir dille. Otobüs şoförüyle sözlü tartışmaya girdik. Diğer yolcular da tartışmaya müdahil olunca otobüs şoförü dinlenmeye çekildi, yedek şoför geçti direksiyona. Ve lağım kokusu içerisinde Tosya'ya kadar yolculuk yaptık. Tosya'da aküyü değiştirdiler ve sonra İstanbul'a çok şükür geldik. Ben bileti alırken Bulancak ofis bilet satan kişiye özellikle sordum. Otobüs eski model mi yeni model mi diye, bana otobüslerimizin hepsi yeni model dedi ama eski model ve sezonluk 4 ay kiralanmış otobüs ile yolculuk yaptım. Ve sonra bilet aldığım kişiyi aradım, durumu izah ettim, neden yalan söylüyorsunuz diye. Onunla da telefonda tartıştık. Bileti satan şahsın söylediği bu cümle pes dedirtti: Siz otobüsün modeline neden takılıyorsunuz, otobüsün koltukları 2024 model otobüs koltuğu rahatlığında dedi. Ve koltukların 2024 model otobüsten çıkartılıp bu otobüse takıldığını biliyor musun demesi inanılmazdı. Ben memleketimizin ismini temsil eden Giresun Seyahat ile yolculuk yapmaktan gurur duymak yerine, utanç verici yolculuk ve de muamele ile karşılaşınca bir daha kesinlikle Giresun Seyahat ile yolculuk yapmama kararı aldım ve bütün eş, dost, akraba, arkadaşlarıma Giresun Seyahat ile yaptığım bu utanç verici yolculuğu fırsat buldukça anlatacağım ki benim yaşadıklarımı onlar da yaşamasınlar. Bulancak Giresun Seyahat'ten şikayetçiyim.

Kurtuluş sonucu yetersiz buldu

Kurtuluş
17 Ekim 2024 22:55
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 22:04
Kale Seyahat İstanbul-Bodrum Yolculuğunda Yaşanan Kaos Ve Mağduriyet