Gioev Şarj İstasyonu Hız Sorunu Ve İlgisizlik

Gioev Şarj İstasyonu Hız Sorunu Ve İlgisizlik
Mert
20 Aralık 2024 14:18

Fiyatın 300 kW'lik, hizmetin 60 kW'lik olduğu Gioev'in Wow Yeşilköy Hotel İstasyonu'na ne zaman gitsem, 300 kW DC dedikleri şarjı her zaman mevsim fark etmeksizin çok daha düşüklerde almışımdır. İstasyonda 2 DC hizmeti var, diğer DC'de araç olsa da olmasa da bugüne kadar maksimum aldığım hız bir kereye mahsus anlık birkaç saniye 170 kW olmuştur, onun haricinde 80-100 kW arası.
Dün şarj için gittiğimde %5'ten %99'a maksimum 60-70 kW ile şarj etti.
Her seferinde arayıp şikayet kaydı oluşturmama rağmen, 'Ekiplerimiz kontrol sağladıktan sonra tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.' yalanıyla insanları oyaladıklarını zannediyorlar, sanıyorum. Zira bugüne kadar bir kere bile aranmadım. Artık sorunu internete taşımaya karar verdim, çözüm olur mu emin değilim ama en azından kayıt altında durup belki başkalarına fikir verir.

Selman
Selman

Merhaba gıoev uygulamasını cep telefonuma indirdikten sonra onlarca kez uğraşmama rağmen bir türlü üye olamadığım ( uygulamada üye olamıyorsunuz) müşteri hizmetleri birimini arayıp bunu tane tane ifade etmeme rağmen bu durumu bir türlü algılayamayan onlarca elemanının her aramamda size geri döneceğiz demelerine rağmen katiyetle geri dönmeyen garip, ilginç, ilgisiz veya altyapısı olmayan bir kurum. Sadece evime 100 m mesafede dört adet şarj istasyonu olduğu için kullanmaya niyetlenmiştim. Beceremediler maalesef... Kafayı yemek istemiyorsanız bırakın

Tuğçe sonuçtan memnun

Tuğçe
27 Haziran 2024 18:39
"Sanırım yazılı taleplerim dikkate alındı. Ertesi gün geri dönüş yapıldı, sorunun bankaların 1 TL altı işlem yapmadığından kaynaklandığı, kendilerinin de bu sorunla uğraştığı, mesajın otomatik iletimden geldiği gibi açıklamalar yapıldı. Sonuç olarak 0.32 TL lik ücretlendirmemi silmişler. Sorunum çözüldü, ancak iletişimdeki aksaklık beni firmaya karşı düşündürtmüyor değil. Umarım bundan sonra geri dönüşlerde ve çözüm konusunda daha hızlı aksiyon alırlar. Teşekkürler..."
Gioev'de Şarj Sorunu Ve İlgisizlik!
Erkal sonuçtan hiç memnun değil

Erkal
14 Kasım 2024 09:40