Osman sonuçtan memnun

Gio Uygulaması ve İstasyonlarında Yaşanan Sorunlar

04 Ekim 2024 22:51
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Firma tarafından arandım ve özür dilendi. Sistem değişikliği nedeniyle yaşanan bir sorunmuş. Detaylı ve teknik bir açıklama yaptılar. Klişeleşmiş açıklamalar yerine dürüstçe sorunları kabul edip açıklama yapmaları firma açısından güzel bir yaklaşım. Teşekkür ediyorum.”

Gio uygulama ve istasyonlarını beğendiğim için fırsat oldukça Gio'yu tercih ediyorum. Ama son şehirler arası yolculuğumda 2 farklı gün ve lokasyonda beni yolda bıraktı (Muğla-Uçakpark Restoran ve İzmir - Selçuk). Mobil uygulamada ikisi de aktif gözükmesine rağmen gittiğimde şarj yapamadım. Çağrı Merkezini aradığımda “genel bir sorun var” dediler. Madem sorun var niye uygulamada aktif gözüküyor? Genel bir sıkıntı varsa yolda şarjı az kalmış ve Gio'yu planlamış olan araçlar için SMS gönderilebilirdi. Başka bir markanın istasyonuna %2 şarjla yetiştim. İstasyonları ve uygulaması çok kaliteli olmasına rağmen maalesef işletme çok kötü. Yazık.

09 Ekim 2024 02:00

Tuğçe sonuçtan memnun

Tuğçe
27 Haziran 2024 18:39
"Sanırım yazılı taleplerim dikkate alındı. Ertesi gün geri dönüş yapıldı, sorunun bankaların 1 TL altı işlem yapmadığından kaynaklandığı, kendilerinin de bu sorunla uğraştığı, mesajın otomatik iletimden geldiği gibi açıklamalar yapıldı. Sonuç olarak 0.32 TL lik ücretlendirmemi silmişler. Sorunum çözüldü, ancak iletişimdeki aksaklık beni firmaya karşı düşündürtmüyor değil. Umarım bundan sonra geri dönüşlerde ve çözüm konusunda daha hızlı aksiyon alırlar. Teşekkürler..."
Gioev'de Şarj Sorunu Ve İlgisizlik!
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Gioev Uygulama Sorunları!

Kerem
02 Ekim 2023 02:10

Otopriz Şarj Edememe Sorunu

İdris
25 Ağustos 2024 00:08
Sudenur sonuçtan hiç memnun değil

Tokat-Turhal-Zile Güzergahında Otopriz Şarj İstasyonları Sürekli Arızalı

Sudenur