Seçil sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 19:18

Sincan GOP Mahallesi'ndeki Gimsa'ya eşim, ben ve bebeğimiz gittik. Misafiriz, toplu deterjan, bez filan alışverişi yapalım diye uğradık. 25 Eylül'de, 17 numaralı kasada saat 14.00'te (kameralardan da bakılabilir) bir sürü alışveriş yaptığımız belli, bebekli olduğum belli. Yola çıkacağız diye yedek poşetlerden aldık. Sebze reyonundan, çünkü deterjanları arabaya akmasın diye iki kat poşetleyecektik, kasiyer yasak dedi. Naylon poşetleri vermedi. Belki kasiyere zorla söyletilen bu ama Gimsa olarak size yakıştırmadık, çok ayıp. Size poşet parası vermeyeceğiz demiyoruz, hem birçok paramızı verip sizi tercih etmişiz hem de elimizdeki üç dört naylon poşeti alıyorsunuz. Üstelik ısrarla misafiriz, yola çıkacağız arabayla dememe rağmen. Sizi benim kibar üslubuma yönelik bu kaba davranışınızdan dolayı kınıyorum. Bebeğimle beni uğraştırdınız.

26 Eylül 2024 08:09

Tekrar belirteyim burda çalışana ve kasiyere yönelik değil şikayetim. Ha onlar güler yüzlü olabilir bebekliyim neticede yardım edebilirler. Gimsa yönetiminin bu saçma katı kuralları insanı yoruyor.

Adnan sonuçtan memnun değil

Adnan
16 Temmuz 2024 00:31
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Gimsa Da Değişim İade Sıkıntısı

Büşra
15 Ocak 2024 01:35

Gimsa Basit Bir Poşet Yüzünden Kaybedilen Müşteri!

Sonay
07 Mart 2025 20:10
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Gimsa Eryaman Kasiyerinin Vurdumduymazlığı

Şahin
25 Ağustos 2024 21:04

Gimsa'da Güvenlik Ve Müşteri Hizmeti Sorunu!

Rain
26 Ağustos 2024 23:39