Erhan sonucu yetersiz buldu

Duraspeed Programı Telefon Kullanımını Kısıtlıyor

31 Aralık 2024 10:34

Duraspeed denen bir program telefona entegre edilmiş ve her şeyi kısıtlıyor, telefonu özgürce kullanamıyorsun, bildirimleri göstermiyor, engelliyor. En basit örneği, DM'den gelen mesajları bazen gösteriyor, bazen göstermiyor. Hadi diyelim gösterdi, DM'den dönüş yapıyorsun, gelen mesaja yanıtla diyorsun ama yazdığın mesaj gitmiyor. Sen de gitti zannediyorsun, karşı taraf da senden cevap bekliyor ama mesajın gitmediği için bir ilişki bitiyor. 'Acaba görmedi mi mesajımı?' diyorsun, DM'ye giriyorsun, ya heh işte o zaman mesajı gönderiyor ama sen o mesajı yazalı aylar, yıllar olmuş 😄. Bu yüzden ben ilk defa GM 24 Pro'dan nefret ettim, General Mobile'den nefret ettim. GM5, GM9 ve 24 Pro aldım ama 24 Pro beni telefondan soğuttu. Gerçekten böyle bir durum olduğunu bilseydim almazdım. Yerli diye her şeye atlamamak lazım gerçekten, ben pişman oldum. Sorunlarınıza da dönüş yapılacak diyorlar ama dönen falan yok. Bir de seni arıyorlar, 'şunları kapat, şunları aç' diyorlar, düzelecek diyorlar ama düzelmiyor. 6 ay önce bu telefonun mesaj bildirim sıkıntısı yüzünden kız arkadaşımdan ayrıldım. Bunun vebali de boynunuza inşallah.

General Mobile GM24 Pro Pişmanlıktır

Alp
26 Nisan 2024 14:59
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 20:55
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
21 Ocak 20:07
Duraspeed Uygulaması Yüzünden Kaçırılan Bildirimler Ve Kullanım Zorlukları
Gülserin sonuçtan hiç memnun değil

General Mobile GM 22 Pro Ve Duraspeed Problemi

Gülserin
11 Şubat 2024 16:03

General Mobile GM 24 Pro Ön Kamera Sorunu, Ekran Renk Sorunu, Ekran Görüntüsü Sorunu

Cihan
26 Şubat 2024 01:57