Yurtta Hijyen Ve Yaşam Kalitesi Sorunları

İbrahim
28 Aralık 2024 14:161.141

Konu: Yurtta Yaşanan Sorunlar hakkında Şikayet

Sayın Yetkili,

Ben İbrahim B*******, bir devlet yurdunda kalan öğrenciyim. Yurtta yaşam koşullarıyla ilgili olarak tarafınıza bazı sorunları iletmek istiyorum:

1. Çamaşır ve Kurutma Makineleri:
Çamaşır makinelerimiz çamaşırlarımızı temiz bir şekilde yıkayamıyor, giysilerimiz temizlenmek yerine kirli kalıyor. Aynı şekilde kurutma makineleri de düzgün çalışmıyor; kurutmak yerine çamaşırları daha da ıslak hale getiriyor.

2. Kahvaltı:
Yurdumuzda kahvaltıda verilen yemek miktarı çok az ve yetersiz. Ayrıca sunulan yiyeceklerin tadı genellikle kötü ve yenebilir bir durumda değil.

Bu sorunlar hem hijyen hem de yaşam kalitesi açısından bizleri olumsuz etkiliyor. Arkadaşlarımla birlikte bu durumdan ciddi anlamda rahatsızız ve bu sorunların çözülmesi için acil olarak gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyoruz.

Gereğini arz ederim.

Ad Soyad: İbrahim B*******
t. C. Kimlik No: 114*****936
Telefon: 0553*****25
E-posta: i****************@gmail.com

Yurt Yönetiminin İlgisizliği Ve Süregelen Hizmet Sorunları

Betül
13 Eylül 2025 16:47491

Gsb Başkent Yurdu 1’de 2022 yılından beri internet ve yemeklerle ilgili ciddi sorunlar yaşıyoruz. Yurtta internet nerede...

Simge
14 Ekim 2024 11:527.419

Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü'nde çalışan, numarasını referansla aldığım bir kadın tarafından bir öğrenci olarak telefonda ...

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Gençlik Ve SporBakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Ayşe
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Gençlik Ve SporBakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Orkun
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Gençlik Ve SporBakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Ersin
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Gençlik Ve SporBakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Emrah

Öne ÇıkanKonular