Gsb Vergisiz Telefon

Devlet destekli telefondan yararlanmak istedim sadece. Yararlanabilmek için kendi üstüme hat satin aldım, telefonu da kendim gittim aldım, başvurumu da sorunsuz yaptım, reddedildi. Tekrar yaptım ve yine red yedim. Samsung Galaxy A24 - Vodafone den satin aldım 9400 Tl.
Girilen parametreler ile e arşiv fatura bulunamamıştır sorununu veriyor gsb.
Ne koşullarda zar zor telefon alabildik geri dönütünü bekleyerek şimdi de alamıyoruz, sorunumun giderilmesini talep ediyorum, teşekkürler.

15 Ocak 2024 09:03

Şikayetimi burada paylaştıktan sonra gsb biz uygulamasından tekrar baktım ve tekrar kontrol edilmeye başlandığını gördüm. 7 Ocaktan beri GİB kontrolleri devam ediyormuş, henüz bir haber yok.

15 Ocak 2024 09:08

Ne demek olduğunu bilen veyahut bu yazıyla karşılaştıysanız kaç günde sonuçlandı?.

17 Ocak 2024 18:52

Yeni gelişme?

14 Temmuz 2024 23:59

Ücret iadesi yapıldı

1 Ekim 2025 21:47

Problem giderildi.

9 Şubat 2024 07:41

Başvurunun ilk kısmında TCKN yazan yere telefonu aldığınız yerden aldığınız faturada yazan işletmenin TCKN sini yazacaksınız herkes kendi t. C. Sini yazmış o yüzden hata veriyor benimde başıma gelmişti öte yandan ben doğru girmeme rağmen her şeyi daha para falan yok ortada

8 Ocak 2024 12:04

Bende aynı şekilde bu durumu yaşamaktayım Girilen parametreler ile e arşiv fatura bulunamamıştır sorunu bende de var

Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergisiz Telefon Kampanyası

15 Ağustos 2024 15:092.610

Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergisiz Telefon Kampanyası

22 Mart 2024 10:261.242

Devlet destekli telefondan yararlanmak istedim. Yararlanabilmek için kendi üstüme hat satin aldım, telefonu da kendim gi...

1 Yorum

Gsb Vergisiz Telefon Ücret İadesi Yapmıyor

7 Eylül 2024 20:021.972

Devlet destekli telefondan yararlanmak istedim sadece. Yararlanabilmek için kendi üstüme hat satın aldım, telefonu da ke...

Gsb Vergisiz Telefon Ücret İadesi Yapmıyor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Gençlik Ve SporBakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Ayşe
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Gençlik Ve SporBakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Orkun
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Gençlik Ve SporBakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Ersin
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Gençlik Ve SporBakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Emrah

Öne ÇıkanKonular