Gençlik ve Spor Bakanlığı Telefon Desteği Faturam Onaylandı Hesabıma Para Geçmedi

27 Aralık 2023 15:302.240

Faturam onaylandı ancak hesabıma para yatmadı. Neden hala yatmadı? Herkes bu konuda şikayetçi. Lütfen Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bu konuya el atın. Biz öğrenciler, şu devirde 1000 liranın bile değerinin olduğunu çok iyi biliyoruz ve bizim bu paraya ihtiyacımız var. Vergi indirimi kampanyanızı hızlandırın, lütfen.

Yorumlar(6)

4 Ocak 2024 14:04

Beyler telefon paraları yattı mı

27 Aralık 2023 22:07

Bizim de başvurumuz GİB kayıtlarında bulunamamıştır uyarısı aldık ve reddedildi. Sen başvuru yaparken TCK/VKN yazan yere kendi t. C. Ni mi girdin yoksa firmanın vergi kimlik numarasını mı? Biz kendi t. C. Mizi girdik büyük ihtimalle o yüzden reddedildi, Bu VKN nerede yazmakta faturada acaba biz bulamadık.

27 Aralık 2023 17:19

Herkeste faturanın GİB ile uyuşmadığı söylenerek başvurular reddedildi. Nereden cihaz aldınız, sorun yaşadınız mı?

27 Aralık 2023 16:55

IBAN yazınca zaten ekrana yanlışsa düşüyor hatta isim soy isim bile çıkıyor ne kontrolü arkadaş yahu yatırsana parayı

Gsb Vergi İndirimli Telefon Desteği

10 Ocak 2024 17:271.892

Merhaba, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın vergi indirimi ile 1,5 ay önce cep telefonu aldım. Her şeyi eksiksiz yazdığım hal...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlere Vergisiz Telefon Desteği (vergi İndirimi Gecikmesi)

26 Ocak 2024 18:085.607

Üniversite gençlerine vergisiz telefon kampanyası kapsamında şartlara uygun bir telefon satın aldım 12 Aralık tarihinde....

2 Destek3 Yorum

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Gençlik Ve SporBakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Ayşe
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Gençlik Ve SporBakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Orkun
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Gençlik Ve SporBakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Ersin
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Gençlik Ve SporBakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Emrah