Gülden sonuçtan hiç memnun değil

Borç Yapılandırma Taleplerine Yanıt Alamama

07 Kasım 2024 17:09

Arkadaşım yüzünden bankaya borcum oluştu ve işten çıktığım için ödeyemedim. Bankaya ödeyemediğim borcu Gelecek Varlık Yönetimi'ne nasıl ödeyebilirim? Az az ödüyordum, sonra buraya devredildiğini gördüm. İki gün önce beni sürekli aradılar. Ödeyemem, çalışamıyorum. Üstümde mal kayıtlı bir şey yok dedim, taksit yapın, elime para geçince de komple kapatırım dedim ama hiç yanaşmıyorlar. Kimse kusura bakmasın, bu şekilde insana baskı yapılmaz. CİMER'e şikayetimi yazacağım bu konuyla ilgili, eğer benimle anlaşmazlarsa yapacak bir şey yok. Bizimle iletişime geçenlerin çoğu konuşmayı bilmiyor, resmen insanı bezdiriyor. Yanaşmazlarsa ben de ödeyemem, kusura bakmasınlar. Madem onlar öyle zorluk çıkarıyor, ben de uzlaşana kadar beklerim.

07 Kasım 2024 17:19 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Saygılarımızla, Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

Gülden
Gülden
08 Kasım 2024 06:59

Çözümü yapmıyorsunuz oyalıyorsunuz ben CİMER'e yazdım eğer sürekli rahatsız edileceksem böyle bende çözüm olana kadar açmayacağım telefonu nasılsa alacağınız üstüme kayıtlı bir şey yok ya anlaşırsınız taksitle ya da gerekli her yere şikayet ederim

Yasemin sonucu yetersiz buldu

Gelecek Varlık Şirketi İle Uzlaşma Sağlanamıyor

16 Aralık 2024 17:32

Borç Ödemek İsteyen Müşteriye Tehditkar Yaklaşım

19 Aralık 2024 12:24
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Gelecek Varlık Şirketi Yardımcı Olmuyor Yüksek Faiz İşletiyor

12 Temmuz 2024 01:37