Geldimarket 10 Günde Sipariş Gönderilmedi Ters Davranılıyor Para İadesi Yapmıyor!

27 Temmuz 2023 14:421.350

17/07/2023 tarihinde geldimarket.com web sitesi üzerinden banka üzerinden havalesini yaparak vermiş olduğum #6238 sipariş numaralı, 5 adet 'Mehmet Efendi Türk Kahvesi - 100 Gr X 25'Li' siparişim 10 gündür kargoya verilmedi. Sabit numarası dahi olmayan, kurumsal olduğunu iddia eden ancak 7 gün boyunca siparişin onaylanıp kargo aşamasına dahi geçmediğini kontrol edemeyip süreci takip edemeyen 'kurumsal'. Sipariş verdiğim günden itibaren her gün iletişime geçip siparişi sorduğumda 2-4 gün içerisinde kargoya verileceği söylendi. 1 hafta sonrasında ise aradığımda telefondaki arkadaş siparişimi kontrol ettiğinde siparişin onaylanmadığını söyledi. Onaylayıp 3-5 iş günü içerisinde kargoya verileceğini söyledi. Günlerden 27 Kasım 2023 Perşembe ve bugün iletişime geçtiğimde halen en geç pazartesi kargoya verileceğini söylüyorlar. Siparişimin acil olduğunu söyleyip bugün kargoya verilmesini rica ettiğimde süreçlerin değişmeyeceği siparişimi iptal edeceklerini söylediler. İptal edilmesini kabul edip paranın hesabıma havale yapılması için bilgileri gönderdiğimde yine 2-4 iş günü içerisinde iade işleminin yapılacağını söylediler. Aynı gün yapılmasını rica ettim ancak yapmayacaklarını söylediler. Müşteri ilgisi sıfır, müşteriye değer verilmiyor. İlgilenip problem çözmek yerine aksine iptale edebilirsiniz diyerek sürekli ters davranılıyor. Tek derdim paramı geri alabilmek. Firmanın web sitesi geldimarket.com'dur. Instagram hesabı @geldimarket'tir. Telefon numarası 0545 *** 58 00'dır. Başka da iletişim bilgileri yoktur.

12 Eylül 2023 11:04

Geldimarket şirketinden 17/07/2023 tarihinde yaptığım 2373.5 TL'lik alışverişim ne kargoya verildi ne de ücret iadem gerçekleştirildi. Ne mesajlara cevap veriliyor ne de telefonlara çıkılmıyor.

27 Temmuz 2023 15:25 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhabalar, Siparişinize ulaşamıyoruz, belirtmenizi rica ederiz. Umarız güzel bir gün geçiriyorsunuzdur Saygılarımızla Geldimarket.com

28 Temmuz 2023 15:48

İsim ve telefon numaramdan ulaşabilirsiniz siparişime. Ücretim halen iade edilmedi.

28 Temmuz 2023 15:50

Firmaya ait tek bir iletişim numarası var. Ona da ne WhatsApp üzerinden cevap veren ne de aradığımda cevap veren yok.

28 Temmuz 2023 16:32

Firmanın direk olarak yanıltıcı olduğunu düşüyorum. Artık telefona ulaşılamıyor, mesajlar iletiliyor ama asla dönüş yapılmıyor. Adına ödemeyi havale yaptığımız Yunus Demir isimli firma sahibinden adli olarak şikayetçi olacağım ve bu konunun takibinde olacağım.

28 Temmuz 2023 18:01

Teknik problem yaşıyorlarmış. 11 gündür yalanları tükenmedi firmanın maalesef ki.

1 Ağustos 2023 15:15

Tamamen yalan üzerine kurulu bir düzen. Kurumsal imajı vermeye çalışan muhtemelen bir avuç insan. Hatta belki 1 kişi. 15 gündür kargoya verilemeyen sipariş. Sonrasında iptal ediliyor ve sadece 2.373.5 TL'lik iade işlemini gerçekleştiremeyen bir topluluk. Üzerine şikayetimi silersem parayı iade edeceklerini yazabilecek kadar utanmayan insanlar. Avukata devrediyorum. 3 kuruş para için bir de avukat parası ödeyip rahatlasınlar.  insanları yanıltarak paralarına konan bir şirket veya şahıs. Hiçbir çözüme yaklaşmıyorlar herhangi bir adım atmıyorlar.

1 Ağustos 2023 15:15

3 Ağustos 2023 10:46

Günde 1000'in üzerinde sipariş alan kurumsal bir firmanın içine dert olmuş ki gece 12'de mesaj atıyorlar. Yalancı ve inanılmaz derecede utanmayan insanlar. Bana iademi yapmaları için şikayeti silmemi şart koşabilecek kadar yüzsüzler ve üzerine beni art niyet ile suçlamaya dahi cüret edebiliyorlar. yanıltmaktan başka hiçbir gayeleri olduğunu düşünmüyorum. Umarım başkaları yanıltılmaz.

9 Ağustos 2023 17:12

Paramız hala iade edilmedi. Apaçık yanıltıclar.

21 Ocak 2024 15:48

İadeniz yapıldı mı?

İbrahim
Şikayeti Çözüldü
9 Ağustos 2023 21:25

Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunun. Ben bulundum şu an savunma aşamasındalar. Sonuç çıkmaz ise başka hukuki yollar var.

Geldimarket Gelmek Bilmeyen Sipariş!

2 Ocak 2024 08:37342

09/12/2023 tarihinde geldimmarket.com web sitesinden 100 gram ağırlığında 25 adet (1 koli) Mehmet Efendi Türk kahvesi si...

2 Destek

Geldimarket Türk Kahvesi Tedarik Sorunu Müşteri Mağduriyeti

16 Eylül 2024 09:08794

18.07.2024 tarihinde geldimarket.com adresi üzerinden 3*Mehmet Efendi Türk Kahvesi - 100 Gr X 25'Li Türk kahvesi sipariş...

1 Destek

Geldimarket Aldığım Ürün 20 Gündür Kargolanmadı

24 Mayıs 2024 18:00794

Geldimarket'in internet sitesinden 6 Mayıs 2024 tarihinde 25'li Mehmet Efendi Türk Kahvesi aldım. 3 gün sonra WhatsApp ü...

1 Destek