Sefa sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 00:24

GeForce Now aboneliğimi yaklaşık 1,5 seneden beri kullanıyorum. İlk dönemlerde gerçekten memnundum ve aldığım hizmette rahatsız edici herhangi bir sorun yaşamıyordum. Ancak son 3-4 aydır oynadığım oyunda inanılmaz derecede FPS düşüşü, çok geç açılma ve sürekli takılma problemleri yaşıyorum. Kullandığım altyapı ve servis sağlayıcım 1,5 sene önceki ile aynı. Herhangi bir bağlantı problemi yaşamıyorum; 100 Mbps fiber internet kullanıyorum, yani bağlantıdan kaynaklanan bir sorun değil bu. Oyunlar inanılmaz derecede donuyor, aynı oyunu yine GFN'den oynayan farklı bir arkadaşım da son zamanlarda aynı sorunu yaşıyor. GeForce Now, benim sınırlarımı zorlamış durumda. Memnuniyetimin yerini artık sinir almış durumda ve satın aldığım hizmet kesinlikle memnun etmiyor. Herhangi bir şekilde düzeltilme yapılmazsa aboneliğimi iptal edeceğim. Bu postu okuyup aynı şikayeti olan insanlar varsa, güncellemeler hakkında buradan bilgi vereceğim.

19 Aralık 2023 00:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

19 Aralık 2023 10:20
19 Aralık 2023 12:24

Siz kullanıcılarınızı saf yerine mi koyuyorsunuz? İnternetimde herhangi bir sorun yok. Geforce Now görüntü kalitesinde de sorun yok. Sistemlerinizde FPS drop yaşanıyor. İnternet yavaş kalınca elbette görüntünün çamurlaştığını biliyorum. 1 yılı aşkın suredir kullanıyorum Bu sorun sizden kaynaklı bir hizmet vermeye çalışıyorsunuz ve onu düzeltemeyecek kadar basarisiz bir sirketmisiniz de bu kadar basit kestirip atıyorsunuz? Bu postu okuyan sayin geforce Now kullanicilari, farklı bir internet ile farklı bir bilgisayar da tekrar deneme yapıldı ve sonuç değişmedi. Şirketin verdiği cevabi görüyorsunuz. Söyledikleri gibi asla umurlarında değiliz.

19 Aralık 2023 23:00

Hiçbir şekilde çözüm üretmeye yönelik bir yaklaşımda bulunulmadı. 1 gün geçti ve aynı problemleri yaşamaya devam ediyoruz.

21 Aralık 2023 18:49

3. Gün ve geri dönüş yapılmıyor.

30 Aralık 2023 00:37

Geforce Now almayı düşünüp bu postu okuyan Herhangi bir kişi varsa satınalmayın kardeşim. Paranız ile rezil olursunuz. Ne bir destek ekibi neden sorunlarla ilgili bir geri dönüş var. 20 30 FPS de dona dona oyun oynamak istemiyorsanız gfn ye bulaşmanızı önermiyorum. Bu sorunu tek ben değil çevremdeki herkesin yaşadığını ayrıca belirtmek isterim.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 21:32
Gfn Gameplus Hizmet Kalitesinin Düşmesi, Donanım Yetersizliği.
Gfn Gameplus Hizmet Kalitesinin Düşmesi, Donanım Yetersizliği.
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 23:23
Can sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 18:52
Ege sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 00:05
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 08:36
GeForce NOW powered by GAME+ Premium Paket Hayal Kırıklığı