Mustafa sonuçtan memnun

23 Haziran 2024 17:01
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Anlayış ve sabır göstererek sorunumun çözülmesini bekliyor olacağım, bana ve şikayetime özen gösterdiğiniz için teşekkür ederim.”

Game+, aracılığı ile 14 Haziran Cuma günü 3 aylık üyelik satın aldım ancak en sevdiğim oyunu oynamama izin verilmiyor. Bu hatayı sadece ben yaşıyorum sanıyordum ancak sanırsam kimse ark oyununa giremiyor. Üniversiteden kurtuldum kafamı dinleyerek Geforce NOW'dan mutlu mesut oyunumu oynayayım diye hayal kuruyorum ancak Cennet vatanımın Türkiye sunucularında problem var. Güzel ülkemde neden her konuda sorunla karşılaşıyorum anlamıyorum.

Ark oyununda eğer bakım varsa bu ne zaman düzeltilecek? Bunun hakkında bana bilgi verilmesini arz ediyorum game+.

23 Haziran 2024 17:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

23 Haziran 2024 17:07
23 Haziran 2024 17:37

Geforce Now, Oyun Crash Veriyor

29 Haziran 2024 16:48
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Geforce Now'da Ark Survival Evolved Oyununa Girince Hata Alıyorum

24 Haziran 2024 18:02
Geforce Now'da Ark Survival Evolved Oyununa Girince Hata Alıyorum

04 Temmuz 2024 20:23
Ark:Survival Evolved'a Geforce Now Üzerinden Erişemiyorum
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 07:27
GeForce NOW powered by GAME+ Ark Survival Evolved