Gameplus Geforce Now Oyunlara Girmiyor

07 Ocak 2024 13:56

1 aylık GamePlus GeForce Now Premium satın almıştım ancak aldığıma pişman oldum. Premium'da bile sıra beklemeye alıştım artık fakat verdikleri ekran kartları çok yetersiz. Avrupa sunucularında en az RTX 3080 ile oynanırken, biz RTX 2080 bulmakta zorlanıyoruz. Eğer oyunları takılarak oynamak istiyorsanız, bu hizmet ideal. Ekran kartı sorunundan daha kötü bir sorun daha var; HDD. Online oyunlarda o kadar yavaş yükleniyor ki, zaman aşımına uğrayarak oyuna giremiyorum. Geceleri durum daha da kötüleşiyor. Satisfactory adlı oyuna girip dünyamın yüklenmesini 20 dakika kadar bekledim fakat yine giremedim. İnternet hızım da yavaş değil, 100 Mbps. Nvidia'nın böyle bir hizmeti Turkcell gibi bir firmaya vermesi zaten hata. Turkcell'den de fazlasını beklemiyordum. Ellerinden gelenin en kötüsünü yapmaya özen gösteriyorlar.

07 Ocak 2024 14:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

Osman
07 Ocak 2024 17:17

Düşük ayarlarda oynamaya yetince Optimum mu oluyor? Üstelik HDD sorunu daha can sıkıcı, sunucularınızı daha donanımlı hale getirseniz keşke

06 Aralık 2023 02:20
Alp sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 21:41
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 11:49
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 20:18

16 Nisan 2024 01:27
Turkcell Devraldı, Oyun Deneyimi Düştü: Premium Beklemesi Ve Düşük Kart Performansı