Ege sonuçtan hiç memnun değil

Game+ Müşteri Hizmetleri Yok

28 Kasım 2023 15:44

Otomatik yenilemeden para çekildi. Ürünü hiç kullanmadım ve iadesini istiyorum fakat herhangi bir müşteri hizmetleri yok. Turkcell e bağlı olduğu söylendiği için Turkcell müşteri hizmetlerini arıyorum fakat onlarında hiçbir fikri yok. Ortada çok ilginç bir durum var ve game+ dan gelen bir mailin altında gene Turkcell müşteri hizmetlerinin numarası var, arıyorum fakat dediğim gibi kimse bir şey bilmiyor bu konuda. Nvidia gibi bir şirketin böyle bir sağlayıcı seçmesi çok yazık olmuş. Adamlar siteye bir chatbot koymuşlar insanlarla iletişime geçmemek için. Geforce now almak için game+ kullanıyorsun, şikayet etmek istediğinde böyle bir şey yok deniyor sana. Bu konuda Nvidia ya da mail atacağım araştırma başlatsınlar, böyle bir saçmalık olamaz. Turkcell'de de araştırma başlattık müşteri hizmetleri aracılığıyla bakalım problem neymiş.

28 Kasım 2023 15:51 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

28 Kasım 2023 15:52
Ege
Ege
28 Kasım 2023 19:28

İade sıkıntı değil müşteri hizmetleri olayı açıklığa kavuşmamış. Şikayeti kaldırmayacağım.

08 Eylül 2024 08:18
Geforce Now İstek Dışı Abonelik Yenileme
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 22:54
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 17:27
Mehmet sonucu yetersiz buldu