Gazzella Ütü Masasının Ayakları Dengede Durmuyor Sallanıyor!

26 Haziran 2024 16:482.048
25 Haziran 2024 22:57

Ürünü Trendyol'dan birkaç gün önce aldım. Malatya'daki depremden zarar gören evimizi temizlemeye gelmiş ve alışverişini yapıyordum. En kaliteli marka olarak da internette bu markayı okuyup aldım. Ama ayağı sallanıyor dengede durmuyor

1 Temmuz 2024 11:01 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli müşterimiz Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm taleplerin her zaman büyük bir hassasiyetle değerlendirildiğini özellikle belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Bize ulaşabilirsiniz; Mesai saatlerimiz Cumartesi Pazar günü hariç 08:00 – 17:30 arasındadır.

8 Haziran 00:49

Çok kötü bir ürün. Ben aldım. Sizler almayın. Doğru düzgün ütü yapılamıyor. Eğiliyor büyülüyor dengesiz bir masa

6 Mayıs 2025 11:34

Aynı sorun bizim yeni aldığımız ütü masasındada var satıcı firma üzerine bastırın düzelir diye mesaj atmış doğrusu nedir?

2 Mart 2025 22:49

Aynı sorun bende de oluştu nasıl çözülür.

Ütü Masası Ayağı Yerinden Çıktı Nasıl Takılır?

7 Şubat 10:10703

Yıllar önce almış olduğum Gazzella marka ütü masasını kullanırken ayağı yerinden çıktı ve şu anda ürünü sağlıklı bir şek...

Tümünü Gör
Gazzella Ütü Masası Kılıfı Kalitesizliği!

Gazzella ÜtüMasası Kılıfı Kalitesizliği!

Hakan
Gazzella Ütü Masası Dağıldı

Gazzella ÜtüMasası Dağıldı

Beliz
Gazzella Ütü Masası Paslandı!

Gazzella ÜtüMasası Paslandı!

Arzu
Gazzella Ütü Masası Hüsranı

Gazzella ÜtüMasası Hüsranı

Zeynep
Gazzella Çamaşır Kurutmalığım Kırıldı!

Gazzella ÇamaşırKurutmalığım Kırıldı!

Feyza