Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktorunu Şikayet Etmek

01 Kasım 2023 12:13

30 Ekim 2023 Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesinin ağız ve diş sağlığı Hastanesi *** doktorundan randevum vardı. Doktor bey herkesin içinde filme bakıp neyin var deyip sorunca bende tıp tabirlerini bilmediğimden bildiğim gibi söyledim. Bana orada bu ne biçim tabir dedi. Ben doktor değilim. Sizin tabiriniz ya da bu hastalığa ne denir bilmiyorum. İnsanların içinde bana öyle davranması hoş değil. İlgi bile yok ama başka bir hasta geldiğinde onunla ilgilendi akrabası gibi. Bana sanki isteyerek değil de zorlan bakıyormuş gibi yaptı. 20 'lik dişimi aldırdım şu saate kadar yemek yeme, su içme vb. Söylemedi. Bana ilaç yazmadı. Ameliyattan sonra Antibiyotik yazmaları gerekiyor. Ama tam tersi hiçbir şey yazmadılar. 3 gün oldu ağrım her geçen gün artıyor. Ameliyatı yaptı çıktı hiçbir şey söylemedi bey efendi.

Ben kendim internetten baktım. Sinirli sinirli konuştu eğer 20 'li dişler bana yani dişlerime bir sorun teşkil etmiyorsa onu söyleyip bende kendimde karar veririm. Doktor beyin bu yaptığı hasta doktor ilişki değil düşman ilişkiydi. Ben orada hastayım Sabah sabah bu sinir ne anlamadım. Bende çalışanım malı müşavir yanın da hiçbir zaman mükelleflere böyle davranmadım sonuçta biz orada işimizi yapıyoruz sinirimiz onlardan çıkarmak gibi bir hakkımız yok. Bu konu hakkında rica etsem sorunu çözer misiniz. Biz insanlar sinirimizi başka insanlardan çıkaracak birileri değiliz. Rica ediyorum onlar doktor biz vatandaşız diye onlara torpil yapmayın. Onların orada benim gibi hiçbir hastaya böyle davranması hoş değil böyle bir hakları yok.

Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Tedavi Sürecinin Sürekli Uzatılması Ve Ameliyat Belirsizliği Yaşıyorum

13 Eylül 2025 21:39
Aysima sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Sırasında Yetersiz İlgi ve Ağrılı Deneyim

04 Ekim 2024 16:35