Soner sonuçtan hiç memnun değil

Gastrontepe İnternet Sitesinden Yanlış Ürün Geldi

31 Temmuz 2023 21:21

Gastrontepe adlı internet sitesinden iki adet ürün siparişi yaptım. Bir adet ürün sipariş ettiğim üründen farklı geldi ve ürünü iade ettim.

Fakat defalarca aramama rağmen ne ücret iadesi ne de ürün iadesi yapıldı. Güvenli bir alışveriş sitesi olmadığı kanaatindeyim.

22 Ocak 2024 21:23

Sipariş verdiğim bir ürün farklı gelmesi sebebi ile değişim için iade ettim. Fakat herhangi bir değişim olmazken gönderdiğim üründe gelmedi. Defalarca irtibata geçmeme rağmen herhangi bir çözüm olmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat ettim ürün teslimi kararı verildi ama firma onu bile yerine getirmiyor.

04 Ağustos 2023 19:15

Arama ve iletişim kayıtlarım ektedir daha ne kadar aramam gerek sizi acaba. Lütfen dürüst olun işinizi düzgün yapın.

Ek
01 Ağustos 2023 10:27 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhabalar web sitesinde yer alan WhatsApp linkine tıklayarak lütfen bizimle iletişime geçer misiniz

03 Ağustos 2023 12:39

Defalarca iletişime geçtim fakat sonuç yok. Üründe ücrette sizin olsun. Ben sadece insanlar sizden alışveriş yaparken bir kere daha düşünsün istiyorum.

03 Ağustos 2023 13:33

Sayın müşterimiz lütfen web sitesinde yer alan WhatsApp linki ile bizimle tekrardan iletişime geçebilir misiniz? Hem sipariş geçmişinizi hem de bilgilerinizi öğrenebilmem buradan mümkün değil

09 Ağustos 2023 13:32

Merhaba. Tekrar sizinle iletişime geçebilirsek sorunu düzeltelim.

23 Temmuz 2024 16:56

Sorununuz çözüldü ise çözüldüğünü belirtebilir miyiz rica etsem?

23 Temmuz 2024 19:39

Herhangi bir çözüm olmadı para iadesi olmadığı gibi iade ettiğim ürünü bile geri göndermediniz

Havva sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 08:56
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 13:50
gastrontepeden-siparis-teslimati-sorunu-1.txt
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Gastrontepe'den Ürün Gönderiminde Büyük Sorun

24 Ocak 2025 21:06