Tatil Planlarımız Altüst Oldu: Oda Sorunu Ve Hijyen Eksiklikleri

Tatil Planlarımız Altüst Oldu: Oda Sorunu Ve Hijyen Eksiklikleri
17 Kasım 2024 10:54

13.11.2024 Çarşamba saat 12'de giriş yaptık. Aile olarak her şey dahil ve sonraki gün tekrar günümü uzatmak istediğimi söyledim, ancak odamı başkasına verdiklerini söylediler. Haber vermeden eşim ve iki çocuk ortada kaldık. Müdürle görüşmek istediğimi söyledim, ancak müdür nedense yerinde yokmuş. Hazır cevaplar hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Odanın klimaları bozuk, banyolar pislik içinde, tuvaletlerden kokular eksik olmuyor. Temizlik kötü, yataklarda saç kılları vardı, söyledik temizlediler. Kapalı havuzlar kötü, saunalar kullanışsız. Bir daha tercih eder miyiz bilmiyorum. Yemeklerde iki defa kıllara rastladım. Resepsiyondaki bayan hariç elemanlar ilgiliydi ve yardımcı oldular her konuda ama temizlik ve hijyen kötü.

24 Aralık 2025 16:06 (Şikayetten 13 ay sonra)

Nursel
Nursel

Kesinlikle katılmıyorum otel çok harika odalar tertemiz çarşaflar pırıl pırıl yemekler harika havuz sauna tertemizdi biz iki gün çok güzel vakit geçirdik... Madem bu kadar şikayetiniz vardı neden uzatmak istediniz resmen karalama amaçlı yazmışsınız. Kesinlikle şikayete aldırış etmeyin harika bir otel gidin keyfini sürün derim

14 Nisan 2024 12:23

12 Mayıs 2024 08:46