Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Araç Ekspertiz Sorunu

17 Aralık 2024 22:07

Ankara Otonomi'de garantili arabamı ekspertize sokmayın, hatasız diye rapor verdi. Başka bir ekspertiz değişen bilgisi verdi. Tanıdık ve dostlarınıza bu konuda dikkatli olmalarını söyleyin. Ben alım satımcı olduğum için her araç bakan müşterilerimize özellikle garantili arabam ile ekspertiz yapılmamasını söylüyorum. Şu ana kadar garantili araç müşterileri artık gitmiyor, elinizden geldikçe müşterinizi uyarın.

31 Ocak 2025 16:06

Ankara otonomi şubenizden aracımı baktırdım hatasız söylendi Exper raporu verildi ve başka bir şehirde 20 gün olmadan satış yapılacağı esnada kaputun sök tak farklı Exper firmasında çıkma değişen söylendi mağdur olduğumu şubenize ilettim hakaretler edildi nereye şikayet edersen et denildi ve öncesinde 15 bin lira teklif edildi günlerce bekletildim en sonunda zaman araya girdiğini bizi ilgilebdirmez denildi ve ne yaparsan yap denildi ve şikayet ilettim bu sayfada bani genel merkezden arayıp akan bey istediğiniz il ve ilçeden size 1 Exper bedava yaptıralım yeter ki yazdığınız yorumu silin denildi benim mağduriyetimi giderilmek yerine yorum silmemi istediler ki ben duyurabildiğim kadar her yere garantili expere güvenilmemesini bilgisini bana yapılan haksızlığı duyuracağım beni arayıp da silmek istediğiniz yorumu demeden önce Exper ile ilgili neler yasandı ne oldu bilgisini isteyin kimseyi kandırmayın küçümsemeyin

27 Ocak 2025 13:03

Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem sizden ricam aracını gerçek yüzünü farklı daha bilindik ve experin arkasında durduğu firmaya aracınızı götürün derim Passat aldım Ankara'DAN hatasız denildi aracıma farklı şehirde aracımı satmak istedim alıcı farklı expere koydu ve araçta kaput sök tak daha farklı expere koydum çıkma değişen olabileceği söylendi ben garantili expere güvenerek araç aldım hem de hatasız diye aldım expere güvendim güvenmez olaydım otonomi şubesindeki garantili expere koymuştum ve aradığımda hiçbir şekilde bizi ilgilendirmez biz baktık ve doğulu insanları küçümseyecek cümlelerde kullanıldı yok neymiş para için her türlü yalan konuşuyomuşuz vb. Alt takım bana sorunsuz dedi ve farklı eksperler bir sürü arıza çıkardı ben bir daha nasıl olur da garantili expere güveneceğim sizden ricam çoluk çocuğunuzun rızkını kesip araç alıyorsunuz en azından bilindik ve experin arkasında duracak firma tavsiye ederim ben tanıdıklarım herkesi bilgilendirdim ki bunların için de galerici esnaf arkadaşlarda var kimse Garantili expere aracını sokmayacak sizden ricam sizde güvenmeyin

1737960987391.img-20241117-120608.jpg
27 Ocak 2025 09:55

Hakan
Hakan
27 Ağustos 2025 14:49

17 Kasım 2024 tarihinde Ankara Otonomi Garantili Arabam’da Volkswagen Passat aracım için ekspertiz hizmeti aldım. Ekspertiz raporunda aracın kaputunun hatasız olduğu belirtildi. Ancak farklı bir ekspertiz merkezinde yapılan kontrolde kaputun sökülüp takıldığı, başka bir ekspertizde ise kaputun çıkma parça olduğu tespit edildi. Ekspertiz rapor numaram: ga-236-47704. Bu durumun ardından müşteri hizmetleriyle ve ekspertiz sahibi ile görüştüm. Bana bir kez ücretsiz ekspertiz hakkı tanınacağı ve konunun kapatılacağı söylendi. Ayrıca 10 bin TL teklif edildi, bu teklifi kabul ettim fakat daha sonra ödeme yapılmayacağı belirtildi ve süreç uzatıldı. Tüm bu süreçte mağduriyetim devam ederken, ekspertiz sahibi ve oğlu ile iletişimimde bana hakaret edildi ve ayrımcı söylemlerde bulunuldu. Özellikle “Doğulu insanlar para için her şeyi yaparmışız, terbiyesizlik yapmışım” şeklinde ifadeler kullanıldı. Bu yaklaşımı ve yaşadığım mağduriyeti kabul etmiyorum. Ekspertiz işlemi için 6 bin TL havale yoluyla ödeme yaptım. Hatalı ekspertiz raporu ve iletişimdeki uygunsuz tutum nedeniyle yaşadığım mağduriyetin giderilmesini, daha önce teklif edilen 10 bin TL’nin ödenmesini ve konunun bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

13 Haziran 2025 14:07
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 13:39

Ekspertiz Raporlarında Tutarsızlık Ve Mağduriyet Yaşıyorum