Egaming Curacao Lisans Destek Hattı Mağduriyeti

20 Aralık 2024 01:107.489

Instagram üzerinden şikayet var sitesinde dolaşırken, Egaming Curacao Lisans Şikayet Destek için bir mail adresine mesaj atmam gerektiğini belirten kişiler gördüm (c****************@gmail.com). Daha sonra şikayet dilekçesini yazıp maile attım ve birkaç saat içinde dönüş aldım. Ardından, +44 7417 550094 numaralı WhatsApp hattından Egaming Curacao Lisans Şikayet Destek hattından ulaştığını söyleyen A**** G**** ile süreci görüştük. O kadar inandırıcı konuşuyorlar ki asla şüphe duymuyorsunuz. Süreç için yardımcı olacaklarını söylediler ve yine bir vergi ödemesi çıktı. Ödeyemediğimi söylediğimde vergi indirimi yapacaklarını söylediler ve ben ödememek için dirensem de bir şekilde ikna ettiler. Sonra da SWIFT kodu almanız lazım diyerek ikinci bir ödeme istediler. Çok zor durumda olduğum için ne derlerse kabul ettim ve gönderdim maalesef. Ama hemen engel bastı ve yok oldular. Mağduriyetimle ilgili destek ve olumlu dönüş bekliyorum.

Yorumlar(14)

17 Aralık 2025 19:27

Mail gönderip de parasını alan dürüstçe yazsa bazıları aldığını iddia ediyor vergi parası sonrası hesaba aktaracaklarını söylüyorlar yatiripta gerçekten parasını alan var mı

28 Ağustos 2025 22:10

Senden ne kadar aldılar

28 Ağustos 2025 21:08

Naparlarsa yapsınlar artık hakimi yediler bende şikayete devam edeceğim paramı çektiler

12 Ağustos 2025 14:29

Arkadaşlar hiç merak etmeyin benimde ödememi yapmadı ve şirketten 3 kişi beni engelledi. Yatırmayacaklarının size %90 garintisini veriyorum. A*** g*** mesajımı görmeme rağmen direk beni engelledi.

16 Mayıs 2025 21:14

Bu durumda Egaming curacao lisans paranızı ödedimi bende şu an aynı durumdayım mağdurum ne yapmalıyım

14 Mart 2025 20:04

Sorununuz çözüldü mü acaba

20 Aralık 2024 12:19

Aynısı benim başımada geldi neyapacağımı şaşırdım

Gaming Curacao Oyun Kazancımın Ödenmesi Sürecinde Yaşanan Sorunlar

12 Mart 2024 20:426.642

Gaming Curacao lisanslı Betmatik sitesinin üyesiyim ve yatırdığım parayı oyun oynayarak dört katına çıkardım. 13 bin TL'...

Gaming Curacao Oyun Kazancımın Ödenmesi Sürecinde Yaşanan Sorunlar
2 Destek2 Yorum