Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Egaming Curacao Lisans Destek Hattı Mağduriyeti

20 Aralık 2024 01:10

Instagram üzerinden şikayet var sitesinde dolaşırken, Egaming Curacao Lisans Şikayet Destek için bir mail adresine mesaj atmam gerektiğini belirten kişiler gördüm (c****************@gmail.com). Daha sonra şikayet dilekçesini yazıp maile attım ve birkaç saat içinde dönüş aldım. Ardından, +44 7417 550094 numaralı WhatsApp hattından Egaming Curacao Lisans Şikayet Destek hattından ulaştığını söyleyen A**** G**** ile süreci görüştük. O kadar inandırıcı konuşuyorlar ki asla şüphe duymuyorsunuz. Süreç için yardımcı olacaklarını söylediler ve yine bir vergi ödemesi çıktı. Ödeyemediğimi söylediğimde vergi indirimi yapacaklarını söylediler ve ben ödememek için dirensem de bir şekilde ikna ettiler. Sonra da SWIFT kodu almanız lazım diyerek ikinci bir ödeme istediler. Çok zor durumda olduğum için ne derlerse kabul ettim ve gönderdim maalesef. Ama hemen engel bastı ve yok oldular. Mağduriyetimle ilgili destek ve olumlu dönüş bekliyorum.

Yorumlar (14)

Red
Red

Mail gönderip de parasını alan dürüstçe yazsa bazıları aldığını iddia ediyor vergi parası sonrası hesaba aktaracaklarını söylüyorlar yatiripta gerçekten parasını alan var mı

Murat

Ben 19 işlem yaptım bana gelen para olmadı şu an anlık 157.000 TL borcum var. Hangi vergi tutarından sonra aktarmışlar hepsi yalan. Peki o kadar dürüstlerse gerçekleri söylesinler benden 20. İşlem olan arşiv bedeli altında 140.000 TL para talep ettiler onu da 70.000 TL bandına kadar indirim yaptılar o parayı zaten göndermedim. Benim durumum bundan ibaret. Şu anda uğramış olduğum toplam zarar 600.000 TL bandında ve bu zarar keyfi değil baskı ve manipülasyon dan kaynaklı benim uğradığım zarar. Ben bunlar yüzünden intihar edecektim ancak şu an güçlükle ayakta durmaktayım.

Murat

Abla haklarını ve maddi manevi tazminat almak istiyorsan bu şirketten bana yaz sana mail adresini atacağım. En kısa süre içerisinde siyasicilerden biri ile görüşme sağlayacağım ona göre davaya müdahil olursun. İşimiz garanti sayılır şansımızı deneyeceğim. Bana katılırsan sende haklarını alma durumun söz konusu olabilir.

Senden ne kadar aldılar

Murat

300 bin tl toplam zarar ve şu an bana icra davası açtıklarını iddaa ettiler talep edilen net tutar 723.443 TL şirket karşılama bedeli avukat ücreti vs. Ama UYAP'ta hiçbir icram ve dava söz konusu dahi değil. Hem mağdur edildim hem de tehdit edildim. Bir şekilde haklarımı ya da yatırdığım tutarları almak için adım atacağım. Delilerin aşağıda görselde paylaşmış bulunmaktayım. Ayrıca bütün bilgilerim illegal siteler aracılığı ile ele geçirildiğini beyan ederim. Ayrıca bütün bilgilerimi izinsiz olarak yaydıklarıklarını beyan ederim.

egaming-curacao-lisans-destek-hatti-magduriyeti-5.jpg
Sati

Naparlarsa yapsınlar artık hakimi yediler bende şikayete devam edeceğim paramı çektiler

Murat

Ayrıca maddi manevi tazminat talebinde de bulunacağım ben sende maddi manevi tazminat alırsın. Ben kendimi bir nebze garantiye aldım.

Murat

Abim pazar günü veya diğer hafta içi bu dava ile yüksek merciden biri ile görüşme sağlayacağım. İstersen gel sende bana katıl beraber hareket ederiz. Davayı kazanma ihtimalimiz söz konusu haklarını savunmak istersen sana mail adresini atarım oradan bana mesaj atarsın.

Murat

Bunlar bizim paramızla akşam 18.00 dan gece 3-4 e kadar alem yapıyorlar bunu iyi bilin. Daha fazla kimsenin canı yanmasın bu durumdan ötürü zaten ülkemizde yasal değiller ve ayrıca herhangi bir sitede kazancınız var ise yasal olarak bizden para talep etmez. Ama bu şirket sürekli para talebinde bulunuyor ben 19 işlem yaptım ama yaptıkları bu işlem hiçbir şekilde yasal olarak kabul edilmemektedir.

Murat

Arkadaşlar hiç merak etmeyin benimde ödememi yapmadı ve şirketten 3 kişi beni engelledi. Yatırmayacaklarının size %90 garintisini veriyorum. Ayman güler mesajımı görmeme rağmen direk beni engelledi.

Murat

Bu durumda Egaming curacao lisans paranızı ödedimi bende şu an aynı durumdayım mağdurum ne yapmalıyım

Cemil
Cemil

Sorununuz çözüldü mü acaba

Murat

Sorunun çözülmez asla kendileri çok inandırıcı konuşuyor fakat hiçbirinde icraat yok sürekli bir oyalama peşindeler ben yaklaşık 18 işlem yaptım sonuç sıfır olan bana oldu. İnanma kardeşim canın çok ama çok fazla yanar.

Sati

Aynısı benim başımada geldi neyapacağımı şaşırdım

12 Mart 2024 20:42
Gaming Curacao Oyun Kazancımın Ödenmesi Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2025 07:26