Anıl sonuçtan hiç memnun değil

GameSatış Üzerinden Aldığım Ürün Teslim Edilmedi Ve İade Yapılmadı

21 Ağustos 2024 14:28

19.08.2024 tarihinde 'GameSatış' üzerindeki 'Hesap Marketim' adlı satıcıdan bir ürün satın aldım. İlanda ürünü 1 saat içerisinde teslim edemezsem destekle iletişime geçip iade edebilirsiniz dendi. Belirtilen sürede siparişi alamadım. Sebebi ise satıcının ekran başına küçük kardeşini koyup onlara işlemleri yaptırması ve ben bu olay yüzünden 8 saat boyunca asıl satıcının bana ulaşmasını bekledim. Satıcı bana satın aldığım ürünü gönderdi fakat bu sefer de giriş yapma sorunları yaşadım, bir saatlik uğraşın ardından bu da çözüldü. Verilen ürün bilgilerini girebildikten sonra satın aldığım üründen beni yaklaşık 5 dakika sonra attılar. Ben de bu durumu satıcıya bildirdim, o da 'yoğunluktan dolayıdır' deyip geçiştirme derdindeydi. Bu durumu üstelediğimde ise 'senin dışında çok kişi şu an bu sorunu yaşıyor' dedi. Yani sattığı ürün ile herkesi mağdur etti. Ben de tüm olanların üstüne siparişimin iptal edilmesini istedim çünkü daha siparişi onaylamamıştım bile. Siparişi onaylamadığım için 'sorunum var' kısmını seçip, satıcı eğer sorunu 2 gün içerisinde halletmezse otomatik olarak siparişin iade edileceğine dair bir otomatik mesaj aldım. Bu metni yazdığım tarih olan 21.08.2024'te 'GameSatış' sitesine girip siparişimin iade edilmesini görmeyi beklerken benim onayım olmadan siparişi onaylamışlar. Bunu yapmalarının sebebi, eğer siparişi onaylamazsanız 'GameSatış' hala bu işlemlerden sorumlu tutuluyor. Kısacası, destek ekibi ile ve sitesinde ilan vermeye hak gösterdiği satıcısıyla 'GameSatış' paramı iade etmedi.

21 Ağustos 2024 15:31
gamesatis-uzerinden-aldigim-urun-teslim-edilmedi-ve-iade-yapilmadi-1.jpg

Satıcının daha fazla insanı mağdur etmemesi için yorum yapıyoruz onu da gizliyorlar :d

22 Ağustos 2024 09:45 (Şikayetten 19 saat sonra)
22 Ağustos 2024 13:25

Karalama olarak adlandırdıkları şey tam olarak size ne yaptıkları arkadaşlar, bunların herhangi bir yerden görünmesini istemiyorlar ve böylece mağdur ediliyoruz. Önerim bu siteden bir ürün alacaksanız sadece güvendiğiniz-bildiğiniz satıcılardan almanız yoksa bu destek ekibi ile uğraşmak ve mağdur olmak zorunda kalırsınız.

22 Ağustos 2024 15:07
22 Ağustos 2024 15:51

Hala hizmetin kalitesizliğinden değil de "ucuza aldın zaten oyunu neden söyleniyorsun" demeye getiriyorlar. Site üzerindeki canlı destek zaten sorunu çözmüş olsa neden buraya yazayım? Gerçekten inanılmaz derecede kötü bir destek ekibiniz var.

22 Ağustos 2024 16:01

Siparişiniz ile ilgili sizlere bakiye iadesi sağlanmıştır. İyi günler dileriz.

Süleyman

Aynı olayı yaşadım. Üstüne bir de sanki ben satıcıyı kandırıyormuşum gibi davrandılar. Size iadenizi yapmışlar yine, beni banlamakla tehdit ediyorlar. Sorun bildirdikten sonra otomatik sipariş onaylama gibi bir saçmalık olması zaten başlı başına fiyasko.

Muhammed
14 Eylül 2024 11:35
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 01:30
Berker sonuçtan çok memnun

12 Nisan 2024 13:13
"15.04.2024 pazartesi tarihinde sabah beni aradılar tüm sorunlarımı tek tek dinleyip hepsine yardımcı oldular, bir teşekkürü borç bilirim. Desteğiniz için teşekkür ederim."