09 Nisan 2024 20:36

GameSatış sitesinden 03.04.2024 tarihinde ıd#4527253 numaralı mağazadan ıd 5597009010 numaralı hesabı satın aldım. Hesap yalnızca Twitter sosyal medya hesabına bağlıydı. Satın almadan 24 saat geçmeden, sabah 12:13 sularında Apple cihazı kullanan bir kişi hesaba giriş yaparak hesabı geri aldı. Canlı desteğe durumu bildirdim ancak ilgilenen olmadı. 17 bin tl mağdur edildim ve ilgilenen yok. Siber suçlar birimi nezdinde GameSatış ve mağazayı şikayet ettim çünkü sorunumla ilgilenilmedi. Game Satış, komisyon aldıktan sonra sorumluluk almamıştır. Bu durum, siteyi suç ortağı gibi göstermektedir. Ayrıca, reşit olmayanların, yani 20 yaş altındakilerin bu sitede alışveriş yapmaması gerektiği halde, bu yaş grubunun alışveriş yapmasına izin verilmesi yanlıştır.

profile profile profile
25 Nisan 2024 12:20 (Şikayetten 15 gün sonra)

Gülçin
Gülçin

45 bin tl değerinde hesabım site üzerinden çalındı. Adamlar canlı destek hattını hacklemişler. Site asla güvenlik açıklarını inkar etmesin. Yarın ben de savcılığa şikayette bulunacağım.

Taner

Hocam ben de aynı durumdayım yalnız savcılığa bir sebepten gidip de bir çözüm bulunabilir mi bilmiyorum süreçten bahseder misiniz

Taner

Reis ne oldu savcılık ne diyor bir şey yapabiliyorlar mı

Red sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 21:45

Satın Aldığım Oyun Hesabı Kısa Sürede Geri Alındı Ücretim İade Edilmiyor