Olmayan Bir Şey Üzerine GamerMarkt Tan İcra

Olmayan Bir Şey Üzerine GamerMarkt Tan İcra
İbrahim
12 Eylül 10:46

Olmayan bir şey üzerine icra göndermekle tehdit ediyor. Sattığım hesapta geri kurtarma durumu olmuş, ben de hesabı satın aldığım kişiden hesabı geri aldım ve kendilerine hesap iadesi olarak teslim ettim. Ertesi gün bana X hesabı tekrardan kurtarılmıştır diye mesaj aldım ve taahhüt süresi bugün doldu. Hesabı aldığım kişinin mailini kontrol ettim, hesabına kayıtlı olan Riot hesaplarına bile baktım ancak hesapta geri kurtarılma durumu yok. Kendilerinden kurtarıldığına dair kanıt istedim ya da benim kurtarmadığıma dair bir kanıt sunmak istedim ancak yazdıkları tek şey taahhüt süreniz şu gün bitiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Siteye dava açmaya kalksam nasıl olur.

İlker

Yani sana Herhangi bir şekilde ekstra kanıt sunma gibi bir zorunlulukları yok sana gelen şey ilamsız icra yani Herhangi bir şekilde mahkemelik veya davalık bir şey yok. Fakat itiraz ettiğin zaman davaya dönüşecek ve bir süre sonra savcılık o kanıtları zaten görüntüleyecek. Hesap alım satımı yasak değil mi nasıl dava açıyorlar diye bir şey yok Oyun içerisinde hesap alım satımı yasak hukuken değil oyunun koyduğu yasakları hukuklaştıramazsınız. Ben şahsen kendim gamermarkt'ı satış için tavsiye etmemekteyim veya kullanmıyorum çünkü sistemleri çok sıkı ve en ufak bir problemde satıcının sorumlu tutulması Riot Games oyunlarının al-sat'ın da asla %100 lük bir güvenlik söz konusu değil bu sebep ile sadece hesabın ilk sahibiyseniz satış yapmanız daha uygun olacaktır

İlker

Öncelikle Herhangi bir şekilde gamermarkt adlı site ile uzaktan yakından bir alakam yoktur fakat bildiğim sistemler üzerinden yorum yapmak gerekirse şu an durum senin aleyhine, senin hesabın ilk sahibi olup olmadığını belirtmen bir şey değiştirmez çünkü ilan eklerken orada ki "işbu." onaylı satış sözleşmesinde. "Hesabın başına gelebilecek geri çekilme, kurtarılma, geri çekilme dolayısı ile kilitlenme." Durumlarında sen sorumlu tutulursun. Örnek vermek gerekirse sen bir araba satarken sözleşmesinde xx durumlarını ben karşılarım dedikten sonra yüzüne xx durumları beni ilgilendirmez demek ile aynı şey çünkü sen sözleşmeyi işaretleyerek kabul ediyorsun sonradan ne dediğinin Herhangi kayda geçer bir değeri yok. Ayrıca şunu da belirteyim hesapların geri çekilip çekilmediği kolay bir şekilde anlaşılıyor ilan eklerken ıd pw girerek otomatik sisteme kaydediyorsunuz ve büyük ihtimaldir ki sitenin sanal makineleri (VDS) üzerinde biletler kısmı loglar da dahil olmak üzere açık bırakılıyor.

Hukuki Karmaşa Ve Hesap Kilidi

Resul