Enis sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 20:17

Metin2 Haksız Ban - Mağduriyet
Metin2 Ruby (Charon) sunucusundaki karakterime, başka bir oyuncunun 'oyunu bırakıyorum, al bu wonları' demesiyle verdiği won nedeniyle engellendim. Sebep olarak, oyun yönetimi tarafından ticaret sistemi üzerinden kabul edilemez bir won olduğu belirtildi. Ancak, oyun içinde bu durumun farkında olmam mümkün değildi. Gerçek hayatta da birine bir miktar para verildiğinde, bu genellikle kabul edilir; hatta o paranın kötü bir yolla elde edilmiş olması durumunda bile belirli bir ceza ile karşılaşılır. Süresiz bir engelleme ile karşılaştım ve bu konunun daha detaylı araştırılmasını, bahsi geçen olayla bir alakam olmadığını ısrarla belirtmeme rağmen, ilgili makam tarafından herhangi bir yardım alamadım. Bu oyuna binlerce Türk Lirası yatırmış biri olarak, yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Eğer bir ceza uygulanacaksa, bunun süresiz bir engelleme olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Oyun içerisindeki emeklerimi haksız yere kaybettiğim ve kendimi savunmama izin dahi verilmedi. Sadece 'üzgünüm, yardımcı olamıyorum' demeleri psikolojik olarak beni yıprattı. Bir an önce bu problemin çözülmesini istiyorum.

Enis sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 22:51
Metin2.gameforge.com Metin2 Ruby Ban İtiraz

Metin2bilisim.com Oyun Hesabım Neden Engellendi?

29 Şubat 2024 01:10
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Gameforge Metin2'de Haksız Ban Ve Şeffaflık Eksikliği: Oyuncu Hakları Göz Ardı Ediliyor

13 Ağustos 12:34

Haksız Ban Sonrası Destek Ekibinden Yetersiz Yardım Ve Mağduriyet

02 Kasım 07:31
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Metin2.gameforge.com Haksız Balık Botu Hesap Engellenmesi

03 Şubat 2024 04:24