Enis sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 22:51

Metin2 Ruby (Charon) sunucusundaki karakterime, başka bir oyuncunun 'oyunu bırakıyorum, al bu wonları' demesiyle verdiği won nedeniyle engellendim. Sebep olarak, oyun yönetimi tarafından ticaret sistemi üzerinden kabul edilemez bir won olduğu belirtildi. Ancak, oyun içinde bu durumun farkında olmam mümkün değil. Gerçek hayatta da biri size bir miktar para verse, bunu kabul edersiniz; hatta o paranın kötü bir şekilde elde edilmiş olması durumunda bile belirli bir ceza ile karşı karşıya kalırsınız. Süresiz bir engelleme ile karşılaştım ve bu konunun daha detaylı araştırılmasını, bahsi geçen olayla bir alakam olmadığını ısrarla belirtmeme rağmen, ilgili makam tarafından hiçbir yardım alamadım. Bu oyuna binlerce Türk Lirası yatırmış biri olarak, yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Eğer bir ceza uygulanacaksa, bunun süresiz bir engelleme olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Enis
03 Aralık 2023 22:47

Oyun içerisindeki emeklerimi haksız yere kaybettiğim ve kendimi savunmama izin dahil verilmedi. Sadece üzgünüm yardımcı olamıyorum demeleri psikolojik olarak beni yıprattı bir an önce bu problemin çözülmesini istiyorum.

Enis sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 20:17
Gameforge Metin2 Ruby Haksız Ban - Mağduriyet

Metin2bilisim.com Oyun Hesabım Neden Engellendi?

29 Şubat 2024 01:10
Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

Seyfi
17 Mart 2024 02:36
Mobile2 Mobil2Global Fcoin Para İadesi Yapmadı
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Metin2.gameforge.com Haksız Balık Botu Hesap Engellenmesi

03 Şubat 2024 04:24