Gain'e Giriş Yapamıyorum

Gain'e Giriş Yapamıyorum
28 Mart 2024 18:47779

Gain platformuna aylık abonelik ödemesi yaptığım halde hâlâ abonelik almamı istiyor. Hesabım aktif değil, giriş yapamıyorum. Abonelik aldığım halde kartımdan da çekim yapıldı. Sorunumun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum, çözülemiyorsa paramın iadesini istiyorum.

28 Mart 2024 18:53 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Konuyu teknik ekiplerimize bildirdik. En kısa sürede gerekli kontroller sağlanıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İyi günler, GAİN Destek Ekibi

Alparslan
29 Mart 2024 23:43

Eğer yarına kadar problemim çözülmez ise aboneliğim iptal edilecek ve olan parama kalacak, bu nasıl iş ben akıl sır erdiremiyorum, parasını verdiğim uygulamayı nasıl kullanamam.

17 Nisan 2024 09:39

Merhaba, Kontrol ettiğimizde ekiplerimiz tarafından geri dönüş sağlandığını görüntülüyoruz. Mailimiz sizlere ulaşmadı ise bildirmenizi rica ederiz. İyi günler, GAİN Destek Ekibi

24 Ocak 2025 20:44

Bende abone oldum çekim yapıldı ancak hala abone ol yazısı çıkıp duruyor girip de bir şey izleyemedim.

19 Aralık 2024 23:16

Abonelik yapmama rağmen giriş yapamıyorum ücretini de ödedim lütfen yardımcı olun

Gain Ödeme Yapıldı, Abonelik Aktif Değil: Giriş Sorunu!

14 Kasım 2024 09:07351

Gain platformuna aylık abonelik ödemesi yaptığım halde hâlâ abonelik almamı...

Gain Ödememi Yaptım Ama Giriş Yapamıyorum.

30 Temmuz 2024 17:38483

Tümünü Gör
Gain Asla Hiçbir Şey İzleyemiyoruz, Sorunu Çözecek Muhatap Yok!

Gain Asla HiçbirŞey İzleyemiyoruz, Sorunu Çözecek Muhatap Yok!

Gökhan
Gain Paramızı Alıyor Uygulamada Açılmıyor