Kadri sonuçtan hiç memnun değil

Fzt. Eren Mehmet Bozoğlu Tedaviden Sonuç Alamadım

30 Nisan 2024 23:30

Kasım 2023 tarihinde başladığım tedaviden hiçbir sonuç alamadım. En ufak azalma bile yok kulak çınlamam olduğu gibi devam ediyor. Denilen her şeyi tam tamına uygulamama rağmen tedaviden sonuç alamadım. Tedavi ücreti 25.000 TL ödemede bulundum boyun ve beyin MR çektirdim, 3 ay boyunca vitamin hapları aldım bunlarda totalde 35.000’i buldu ve şu an sonuç alamadığım için ortodonti bölümüne yönlendirdiler, bu bölümde de sadece muayene 3.000 ve ekstra film tedavi ücreti olacak. Tamamen güvenim kırıldı hem maddi hem zaman anlamında verdiğim emeğin karşılığını almadım.

18 Ağustos 2024 19:08

Öncelikle herkese merhaba, 6 senedir kulak çınlaması var bende. Mehmet Bozoğlunun reklamı çıktı, ben de bir umut denemek istedim ve Eylül 2023'te tedaviye başlamak için başvurdum. Mehmet Bey, teşhisi boyun kaslarımın çok gergin olduğunu ve yumuşatabilirsek çınlamanın geçeceğini söyledi. Allah kimseye nasip etmesin, çok kötü bir durum olduğu için borçlanarak tedaviye başladım. 6 seans gittim, bu 6 seans esnasında düzenli egzersiz, rejim ve masaj ile 10 kilo verdim ve boyun kaslarımı gevşetmeyi başardım. 6 seans sonrası çenemde problem var dendi ve ortodontiye yönlendirildim, randevu almak istedim. Muayene ücretinin 3.000 lira olduğunu öğrendim. Muayene bu kadar ise işlem yapılırsa Allah bilir ne kadar ödeme istenecekti. Çözüm olacağını bilsem tekrardan başlardım fakat hiç inancım kalmadığı için tedaviyi sonlandırdım. Personel ve Mehmet Bey çok ilgililerdi ama maalesef manipülasyondan başka bir şey değil. Çok paranız var ise ve çöpe atmak isterseniz deneyebilirsiniz. Tedavi sürecinde Mehmet Bey sırtımı kütletirken çok acıdığını söylememe rağmen tekrar tekrar bastırdı ve daha sonra ağrının nedeni diyafram olduğunu söyledi. Ne bir MR ne bir şey, kâhin gibi teşhisi koydu. Daha sonra ağrım nedeniyle hastaneye gittim, MR çektirdim ve sırt fıtığı olduğum anlaşıldı. Durumu doktora anlattım, 'Sen dua et kütleme ile felç bile kalabilirdin' dedi. Yani anlayacağınız, hiç ama hiç memnun kalmadım.  Yapmam gerekenleri harfiyen ve düzenli bir şekilde yaptığım halde hiçbir değişiklik olmadı. Saygılar.

Kadri
Kadri
20 Ağustos 2024 09:23

Tedavi sürecinde Mehmet Bey sırtımı kütletirken çok acıdığını söylememe rağmen tekrar tekrar bastırdı ve daha sonra ağrının nedeni diyafram olduğunu söyledi. Ne bir MR ne bir şey, kâhin gibi teşhisi koydu. Daha sonra ağrım nedeniyle hastaneye gittim, MR çektirdim ve sırt fıtığı olduğum anlaşıldı. Durumu doktora anlattım, 'Sen dua et kütleme ile felç bile kalabilirdin' dedi. Yani anlayacağınız, hiç ama hiç memnun kalmadım. Yapmam gerekenleri harfiyen ve düzenli bir şekilde yaptığım halde hiçbir değişiklik olmadı. Saygılar.

Efizyo Manuel Terapi Tamamen Şov

23 Haziran 2023 14:55
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Efizyo Manuel Terapi'de Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Ücretler

18 Nisan 2025 00:46