Zülal sonuçtan hiç memnun değil

Fuzulev Tarafından Kandırıldığımı Düşünüyorum.

13 Aralık 2023 09:41

Fuzulev Amasya Şubesinden 3.000.000,00 konut projesine Eylül 2023 ayından 12.500,00 TL. Taksit ve 270.000,00 TL. Kampanya katılım ücreti ile yazıldım ve ücretini ödedim. Bana o zamanki Müdür K*... Bey. Haziran 2024 ayına kadar aynı taksitlerle Temmuz ayından 150.000,00 TL. Ara ödeme ve 25.000,00 TL. Taksit ile Aralık ayında, 200.000,00 TL. Verirsek Kasım 2024 ayında parayı teslim edeceğini, ve sözleşmeyi de Temmuz 2024 ayında tekrar imzalayacağımızı ve diğer imzaladığım sözleşmenin geçici olduğunu söyledi. Bende bunun üzerine kabul ettim ve sözleşmeyi imzaladım. Şimdi ise Fuzulev o zamanki müdürü işten çıkardığını ve yeni gelen Müdürün ise yaptığı görüşmelerden sonra yeni imzalanacak sözleşmenin kabul edilmeyeceğini söylediler. Yeni gelen Müdür mail attığını fakat geri dönülmediğini söyledi. Ben arabamı sattım bu projeye girmek için. Ben sözleşmeyi imzalarken okumadan imzaladım. Bu kamere kayıtlarından da görülmektedir. Ayrıca ilk ayda beni arayan müşteri temsilcisine aynı şeyleri söyleyerek konuştuk, konuştuklarımız kayıtlardadır. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

19 Aralık 2023 08:57

Fuzul Ev'i defalarca arıyorum. Sorunumu çözün diye fakat herhangi bir çözülme yok. Ben arabamı sattım diyorum, sizin müdürünüze inandım diyorum. Şu an eşimle boşanmanın eşiğine geldik. Evde her gün hır gür oluyor. Başımıza bir şey gelirse bunun sorumlusu fuzulev yöneticileridir. Bu dünyada da öbür dünyada da hakkımızı helal etmiyoruz. Allah'ım fuzulev yöneticilerinin benim hakkımı çocuklarımın hakkınını onların çoluğundan çocuğunda çıkarsın.

fuzulev-tarafindan-kandirildigimi-dusunuyorum-1.docx
profile profile profile
13 Aralık 2023 10:40 (Şikayetten 59 dakika sonra)
09 Ocak 2024 09:19

Fuzul Ev'i defalarca aradım, fakat hiçbir çözüm üretmediler. Arayanlarda bana masal anlatıyor. 15 Tatilde Genel Müdürlüğe gideceğim ve derdimi anlatacağım. Eğer Halledemezsem BDDK ve Mahkeme kanallarına başvurumu yapmayı planlıyorum. Sizde benim gibi mağdur olmayın.

27 Mart 2024 14:00

Fuzulev yöneticileri ve çalışanları kadar beceriksiz, meziyetsiz, karaktersiz insanlar görmedim. Belki yüzden fazla telefon görüşmesi yaptım. Genel Müdürlüğüne gittim. Dilekçe aldılar oyaladılar. Allah'ım benim ve benim gibi mağdurların hakkını sizden, çocuklarınızdan ve hepinizden çıkarsız. Hakkım haram olsun inşallah.

02 Ekim 2024 14:20

Evet sonunda ödediğim paranın tamamını aldım. Şimdi sırada faizini almak var. Avukatıma söyledim gerekli davayı açacak. Arkadaşlar bu markadan beni çok mağdur etti. Allah'ımdan dilerim Fuzulev yöneticilerinin hepsinini mağdur etsin. Bu dünyadada öbür dünyadada gün güzü göstermesin.

Ramazan
Ramazan

Ben de amasyalıyım beni de kampanyalı sisteme geçirelim seni diyerek yanlış evraka imza attırarak kandırmışlardı. Bana kardeşim sen bu evraklara hızlıca imzanı at madem acelen var bizim de işimiz var zaten diyerek bu da aynı evrak sadece 500 bin tl lik projen bir milyon luk olacak ve organizasyon bedelinde yine aynı 45 binde kalacak dediler. Be imza attıktan sonraları beni ardılar biz seni kandırdık senin ödediğim sandığın o araba taksitini organizasyon ücretine kattık onu da biz cebe indirdik bize 70 artı 28 eşittir 98 bin ödeyeceksin dediler bize dediler. Telefon konuşmalarında kayıtlarda var bunların yaptığı her şey. Buradan sonuç almazsam avukat millet veli savcı hakim tanıdığımız kim varsa başvuracağım.

Fuzulev Balıkesir Şubesinde Hak Edişlerim Ödenmiyor, Mağdur Ediliyorum

05 Eylül 2025 17:14