Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

Fuzulev Konut Çekiliş Hakkından Vazgeçme Zorluğu

Selcuk
26 Mayıs 2023 11:08

Fuzul Ev'de 5 ay önce 550 bin tl lik ev organizasyonuna soktular sürekli arayarak. Daha sonra yükseltebilirsin dediler en basta. Tabi başvurudan 5 ay sonra ev fiyatları artınca miktarı da arttırmak istedik. Miktarı arttırınca 4 senede çıkma garantisi oldu 6 sene. Arti yeni bir organizasyon ücreti. Çıkmak istiyorum dedim organizasyon ücretini geri vermeyeceklerini en basta söylediklerini söyleyerek kendilerini böyle savunmaya aldılar. Kura çıkınca tutarı yükseltelim dedik organizasyon ücreti farkını ödeyip onu da tekrar en basa dönersiniz deyip kabul etmediler. Yani elini kolunu bağlamış durumdalar. Devlet bu firmalara nasıl izin veriyor anlamış değilim

22 Haziran 2023 17:08

3 hafta önce şikayetimi yazdım. Üyeliği iptal etmeye gittiğimizde sanki keyfiyetten çıkıyormuşuz gibi bir hava oluşturup sözleşmede hiçbir alacağımız yoktur cümlesinin altına gönüllü olarak imza atmamızı istiyorlar. Hayır kredi kartından çektirmiştim organizasyon ücretini. Onu iptal etmek istedim en azından ama bankaya verecek bir sözleşme iptali dilekçesini bile veremiyorlar.

profile profile
26 Mayıs 2023 12:05 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Cengiz

Çevrenizdekilere anlatın kimse mağduriyet yaşamasın biz yaşadık onlar yaşamasın

Fuzul Ev Rize Şube Mağduriyeti

Şeref