Bekir sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 23:30

Nazilli futeks çalışanı hakkında Vitrindeki sergilenen ürünü, kutusundan çıkartılmış üzerinde de çizik var artık ikinci el oldu. Şeklinde yaptığım espiri yi; yaka kartı olmayan ismini bilmediğim müşterisine nasıl davranacağını bilmeyen satış elemanı: çizik varsa siz yapmışsınızdır. Diyerek beni ürüne zarar vermekle suçladı. Veli nimeti olan müşteriye nasıl muamele edeceğini nasıl davranacağını, nasıl konuşacağını bilmeyen saygısız, denge siz kendini yetiştirememiş bomboş bir bayan personel çalıştırıyor.
Oysa ki o ürünü almak için bir gün önceden mağazaya geldiğimde başka bir bayan son derece nazik misafir perver ve işinin ehli bir çalışandı. Tabii bu saygısız denge siz bayan yüzünden ürünü almadım. Oradan da bir daha alışveriş yapmam. Bu durumu mağaza idareci ve sahiplerine bildirmek için girişimde bulunduğunda orada olmadıklarını söylediler... Aşağılanmak ve mala zarar vermekle suçlanmak istemiyorsanız, sizde Futeks AVM ye gitmenizi tavsiye et miyorum. Diğer müşterilerin yorumları da okursanız bu mağazadaki çalışanların müşterilerine iyi davranılmıyor.

Bekir
Bekir
02 Ocak 2024 23:40

02.01.2024 günü gümüş renkli Schafer hamur karma makinesi almak için gelen müşteri olarak çalışanlarınıza sorarsanız daha iyi anım sanacak

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 20:56
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
01 Ekim 2024 13:56