Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Fuska Bayisi Pusula Gıda'nın Fahiş Fiyat Ve Faturasız Satış Skandalı

15 Ekim 2024 14:10

Hızır Bey caddesinde ikamet ediyorum e damacana suyumu Eğitim mahallesinde bulunan Fuska bayisi Pusula Gıda'dan alıyordum. Aynı şekilde Ziverbey'de ikamet eden annem de aynı bayiden damacana su alıyordu. Ticaret bakanlığının belirlediği damacana su fiyatı 90 TL olmasına rağmen kendi sitelerinde 110 TL satış rakamı bulunan damacanayı 125 TL'ye satıyorlar. Üstüne üstlük ne fiş ne fatura vermektedirler. Kapıda kredi kartı ( güya ) seçeneği olmasına rağmen sadece nakit olarak ödeme kabul ediyorlar! Bu durumda vergi kaçırmış olunmuyor mu? Genel merkeze şikayet talebinde bulunmuş olmamıza rağmen ( 12.09.2024 ) herhangi bir işlem ve düzeltme yapılmamıştır. Düzeltmeyi bırakın konu ile alakalı sizi arayacağız deyip asla aramamışlardır! Üzerinden 1 aydan fazlaca vakit geçti. 3 damacanayı fahiş fiyattan satın aldık 2 kişi, bizden haksız alınan bu bedellerin geri verilmesini ve mağduriyetimizin giderilmesini rica ederiz.

Hem Fuska'dan hem de aşağıdaki bayiden şikayetçiyim, Fuska suyu bıraktım ve etrafımdaki herkesin bırakması adına çaba sağlıyorum.

Derdimize çözüm bulunmazsa şikayetimi üst mecralara taşıyacağım, hali hazırda ticaret Bakanlığına başvuruda yaptım, daha da ileri taşımayı düşünüyorum.

Pusula gıda
Pet ve damacana bayi
tel 1 : 0216 378 44 44
tel 2 : 0552********36

15 Ekim 2024 16:56 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Şikayetiniz ilgili birimlere ulaştırılmıştır, müşteri hizmetleri temsilcimiz en kısa sürede tarafınızla iletişime geçecektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Fuska Doğal Kaynak Suyu Müşteri Hizmetleri Koçbey Su ve Meşrubat Paz. San. Tic. A.Ş.

25 Ekim 2024 18:55

İletişime geçmeniz için daha ne yapmam gerek? Gerçekten pişmanlık duyulacak firmasınız

26 Ekim 2024 19:25

Havva sonuçtan çok memnun

Havva
11 Temmuz 2025 14:26
"Markanın ilgili birimleri konutla ciddiyetle ilgilendi ve çözüm sundular"
teslim-edilmeyen-su-siparisi-ve-uzayan-cozum-sureci-1.jpg
Defne sonuçtan hiç memnun değil

Defne
03 Kasım 2024 00:02
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Saka Su Depozito İadesinde Yaşanan İlgisizlik Ve Bayi Sorunu

09 Eylül 2025 15:35
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
17 Temmuz 2024 13:44